25 / 07 / 2024

Karapürçekli

Karapürçekli

Şehir genelinde süren köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Yenilenen köprülerimizle şehrimiz ulaşım altyapısına önemli hizmetler kazandırmış olacağız, dedi.

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Bilkent ve Etlik şehir hastaneleri 14 Mart'ta açılacak!

Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin 14 Mart'ta hizmete açılacağını söyledi.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Kağıthane Ortabayır 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Ortabayır Mahallesi, 6282 ada, 3 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Sanal gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözüm!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden Gayrimenkul Notları’nda bu hafta sanal ve artırılmış gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözümü mercek altına aldı.

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Maltepe Başıbüyük 1/5000 Ölçekli İmar Planı masaya yatırıldı!

İBB tarafından hazırlanan, “Başıbüyük 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı”, bütün yönleriyle masaya yatırıldı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Karapürçekli Haberi

Karapürçekli

Şehir genelinde devam eden köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir hizmet sınırlarının genişlemesi ile birlikte ilçelerimiz arası bağlantıda önemli yeri olan 6 köprüde kapsamlı çalışmalar başlattık. Yeni yasanın ardından şehrimizin ulaşım güvenliği Büyükşehir’in güvencesi altında. İnşallah yenilenen köprülerimiz ile şehrimiz ulaşım altyapısına önemli hizmetler kazandırmış olacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde tüm hızıyla devam eden köprü yapım ve yenileme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir hizmet sınırlarının genişlemesi ile birlikte ilçeler arası bağlantıda önemli yeri olan eski köprülerde kapsamlı çalışmalar başlatıldığını ifade eden Başkan Toçoğlu, yeni yasa ile birlikte şehrin ulaşım güvenliğinin Büyükşehir güvencesi altında olduğunun altını çizdi.


Uludere Köprüsü Hizmete Alındı

Devam eden projeler ile ilgili de bilgiler veren Başkan Toçoğlu,...