25 / 07 / 2024

karasu adapazarı katlı kavşak inşaatı başladı mı

karasu adapazarı katlı kavşak inşaatı başladı mı

Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatına başlandı. Şeritlerden biri üzerindeki tünelin 360 metre, diğerinin ise 470 metre olacağı belirtiliyor. Yol, kavşak ve tünel inşaatlarının toplam sözleşme bedeli 77 milyon 224 bin 533 lira.

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı’nda toprak kayması: 2 katlı ev tahliye edildi!

Adapazarı’nda dün akşam bir binanın önünde meydana gelen toprak kaymasının ardından 2 katlı ev tahliye edildi.

Adapazarı Katlı Otopark Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesindeki İl Müftülüğünün yanında yapımı devam eden Katlı Otopark Projesini inceledi.

Sakarya Adapazarı'nda 3 katlı bina yıkıldı!

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi'nde belediyenin kaçak yapı olarak belirlediği 3 katlı bina yıkıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalara mahalleli tepki gösterdi.

Sakarya katlı otopark projesinde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı tüm hızıyla devam eden Katlı Otopark Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Katlı Otopark projesi yıl içinde tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı devam eden Katlı Otopark Projesi ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

SADEF Adapazarı'nda 555 konutluk projeye başlayacak!

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, “Samsun Karasu Konakları” projesi ile Adapazarı Karasu’da küçük bir Samsun inşa edeceklerini, daire fiyatlarının 55 bin liradan başlayacağını söyledi.

Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatı başladı!

Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatına başlandı. Şeritlerden biri üzerindeki tünelin 360 metre, diğerinin ise 470 metre olacağı belirtiliyor. Yol, kavşak ve tünel inşaatlarının toplam sözleşme bedeli 77 milyon 224 bin 533 lira.

"Adapazarı-Karasu Demiryolu" hattında 1 yıldır çalışma yapılmıyor!

Adapazarı’ndan Karasu’ya, oradan Bartın’a uzanan demiryolu projesindeki çalışmalar maliyet artışından dolayı yaklaşık 1 yıldır sekteye uğradı. Ulaştırma Bakanlığı projedeki değişikliğin maliyet artışına sebep olduğunu düşünüyor..

Adapazarı'ndaki binanın çatısında yangın çıktı!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuttu. Polis ve vatandaşların çabasıyla biri engelli 5 kişi binadan yaralanmadan tahliye edildi.

41 katlı gökdelen Sevilla'nın siluetini değiştiriyor!

İspanya'nın görkemli katedrali ve bembeyaz evleriyle ünlü Sevilla kenti, 41 katlı bir gökdelen nedeniyle 'Birleşmiş Milletler Dünya Mirası' listesindeki yerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya  

Ankara Altındağ'da satılık 9 restore edilmiş iki katlı ev ve arsa!

Altındağ Belediyesi Sakarya Mahallesindeki 9 restore edilmiş iki katlı ahşap ev ve arsayı satmak üzere harekete geçtiğini ifade etti. Evler için 300 bin lira ile 1 milyon lira arasında dağılan tahmini bedeller tayin edildi

karasu adapazarı katlı kavşak inşaatı başladı mı Haberi

karasu adapazarı katlı kavşak inşaatı başladı mı


Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilen Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatına başlandı. İhale ortağı As İnşaat İle Yertaş, kavşağın yanı sıra Dörtyol ışıklar ile Kaynarca-Karasu bölünmüş yolunun bitim noktası Üçoluk Mahallesi arasındaki 19 kilometre mesafeli bölünmüş yolla Sakarya Nehri üzerindeki yeni köprünün de yapımını üstlendi.

Güzergahta bir de tünel geçişi bulunuyor. Şeritlerden biri üzerindeki tünelin 360 metre, diğerinin ise 470 metre olacağı belirtiliyor. Yol, kavşak ve tünel inşaatlarının toplam sözleşme bedeli 77 milyon 224 bin 533 lira.

As İnşaat’ın gerçekleştirdiği inşaatlar arasında İzmir Egekent karayolu üst geçidi, Konya’daki Büsan ve Çimento kavşakları, Balıkesir-Bigadiç yolu başta olmak üzere devam etmekte olan birçok yol ve kavşak inşaatı bulunuyor.

Yertaş ise HES ve baraj iletim tünelleri ile karayolu tünelleri yapımı ile adını duyuran firma olarak...