04 / 05 / 2024

karasu otelleri

karasu otelleri

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Karasu'da bayram öncesinde sezon hazırlığı başladı!

Sakarya'nın tatil beldelerinden olan Karasu ve Kocaali'de Ramazan sonrası hazırlıkları tamamlandı. Her iki ilçe de Ramazan ayı dolayısıyla durgun geçen bir dönem in ardından sezonunu yeniden açacak.

Karasu Sahil Parkı törenle açıldı!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılışı törenle yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon projesi törenle açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Limanı'nın inşaatı Ağustos'ta başlayacak!

Ulaştırma Bakanlığı 13’ncü Bölge Müdürlüğü Kontrol Amiri Erdem Öncebe, İl Koordinasyon Kurulu’nda, Karasu Liman inşaatının Ağustos ayında başlayacağını ve yıl sonuna kadar biteceğini söyledi.

Karasu Plaj Caddesi yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu'nun Plaj Caddesinde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, 500 metre uzunluğundaki arteri yeni yüzüne kavuşturduklarını söyledi.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde son durum ne?

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “25 bin metrekarelik alanda hayat bulan projenin tamamlanmasıyla kuzey sahillerinin yıldızı parlamaya devam edecek” dedi

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Sakarya Karasu'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya Karasu'da bulunan eski Zirai Donatım Kurumu İdare Binası, Lojman ve depoların bulunduğu arsa Sakarya satış memurluğu tarafından 7 Ağustos 2015 günü saat 15:-15:05 arası açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi ne zaman bitecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı" dedi.

Karasu Sahil Parkı’nda çalışmalar sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Yaklaşık 25 bin metrekarelik alandaki çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Emlak İstasyonu Karasu'da açılıyor!

Yöneticiliğini Adem Demirtürk'ün yapacağı Emlak İstasyonu Demirtürk Emlak Karasu'da açılıyor. Emlak franchise zincirini genişletmek için emin adımlarla yoluna devam eden Emlak İstasyonu hızlı büyümesini sürdürüyor.

karasu otelleri Haberi

karasu otelleri


Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde yoğunluk yaşanıyor.  Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.  


Günübirlik ve otellerde konaklayan binlerce tatilci nedeniyle ilçe, en kalabalık günlerini geçiriyor. 


Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AA muhabirine, ilçenin sahili ve kumsalıyla çok değerli olduğunu söyledi.  


Karasu'nun 350-400 bin nüfusu barındırdığına dikkati çeken Ağun, "Aslında gerçek kış nüfusumuz şehir merkezi olarak 32-33 bin civarında ancak yaz aylarında en az 10 kata katlanarak 300 ile 500 bin arasında değişen nüfus oluşuyor. Bunların yanında yerli ve yabancı turist olmak üzere yurdumuzun çeşitli yörelerinden gelenler var" diye konuştu.  


Ağun,...