28 / 07 / 2024

Karasu sahili

Karasu sahili

Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Toçoğlu, Karasu sahilinde 25 bin metrekarelik alanda yeni bir proje başlatıyoruz, dedi.

Karasu Sahili'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu sahilinde yapılan kaçak yapılar Karasu Belediyesi ekipler tarafından yıkıldı.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

Sinop'ta Karasu Çayı için çalışmalar başlatıldı!

Konu ile ilgili bilgi veren DSİ 74. Şube Murat Güldoğan, "Karasu Çayı’nda teknik personelimize gerekli incelemeleri yaptırdık. Söz konusu alanlarda derenin taşkına sebep olduğunu gördük.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 16 milyonluk projemiz 35 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki binaların yapımı önemli ölçüde tamamlandı.

Kibar Holding ve Assan'dan Karasu'ya alüminyum tesisi!

Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor.Saka, Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi

Karasu Limanı, Temmuz'da faaliyete geçecek!

IC İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İşletmesi tarafından inşaatına devam edilen Karasu Limanı’nın 2016 Temmuz ayının ikinci yarısında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili!

Teslimleri hemen gerçekleşen "Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili" sloganıyla tanıtılıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 884 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karmod, Fildişi Sahili'nde showroom hizmete açtı!

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni, Fildişi Sahili İmar ve Çevre Bakanı, Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya ile çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Karasu Belediyesi ev yapmak isteyene tip proje veriyor!

Karasu Belediyesi tarafından ilçede köy statüsünden, mahalle statüsüne geçen bölgelerde uygulanmak üzere 5 tip proje hazırladı. Başkan İspiroğlu, bu projelerin yöre uygun ve estetik projeler olduğunu ve ilçenin çehresini değiştireceğini belirtti.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kalamış sahili imar planı için 73 bin imza toplandı!

Kadıköy Belediyesi’nin Fenerbahçe-Kalamış sahili imar planına yaptığı itiraz reddedildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre Danıştay’a açılan dava devam ediyor. Change. org’da ise “Kalamış imara açılmasın” kampanyasına 73 bin destek geldi.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Karasu sahili Haberi

Karasu sahili

İçerisinde amfi tiyatro, oturma ve çocuk oyun grupları, plaj futbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer alacağı projemiz ile Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanacak. Projemizin ihalesini 17 Şubat Salı günü gerçekleştireceğiz. Karasu’ya ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde şehrin kuzey bölgesi için müjdelediği yeni bir projede daha çalışmaların başladığını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Karadeniz sahil şeridinde yer alan Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını duyurmuş, şehrin kuzey bölgesinin turizm potansiyeli için önemli bir adım atacağımızı müjdelemiştik. Bu kapsamda Karasu’da 25 bin metrekarelik alanda geniş bir çalışma başlatıyoruz. Karasu’ya ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Kuzeyde Mavi Bayrak Dalgalanacak

Hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı Projesi...