03 / 05 / 2024

karasu sivişoğlu projeleri

karasu sivişoğlu projeleri

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat 43 500 TL' den başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Projede fiyatlar 43 bin 500 liradan başlıyor...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Zeki Toçoğlu'ndan Karasu ve Kocaali'ye 45 milyonluk müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

karasu sivişoğlu projeleri Haberi

karasu sivişoğlu projeleri

Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 

Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .

Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 43 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.

İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu...