23 / 05 / 2024

Karataş Belediyesi

Karataş Belediyesi

Karataş Belediye Meclisinin 10. toplantısında önemli kararlar alındı. Karataş Belediye meclisinden görüşülen en önemli konularından diğeri ise çöp biriktirme alanı ve çöp alım merkezi yapılması.

ABB'den Karataş Mahallesi imar durumu ile ilgili açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Karataş'ta devam eden imar planlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Büyükşehir Belediyesi mahkeme kararıyla imar planlarının durdurulduğunu dile getirdi.

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Şahinbey Belediyesi'nden 33.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Ocaklar Bülbülzade, Abdülhanithan, Karataş Mahalleleri'nde yer alan 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta yapılacak...

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.

Gaziantep Karataş'a 37 kilometre imarlı yol!

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Adana Karataş ve Yumurtalık’ta turizm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş ve Yumurtalık ilçe belediyeleri, ÇKA’nın desteğiyle bölgede turizm altyapısının araştırılmasına öncülük etti.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Karataş Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Gaziantep’teki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Gaziantep'te Karataş Köprülü Kavşak trafik yükünü azaltacak!

Son bir yıl içinde 4 adet köprüyü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin en kalabalık bölgelerinden Karataş -şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için çalışma başlattı.

Karataş köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Ulaşımı rahatlatmak için şehrin belirli bölgelerinde köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Gaziantep Karataş'ta köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedri İncetahtacı ve Kahraman Emmioğlu köprülü kavşaklarından sonra 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Karataş Belediyesi Haberi

Karataş Belediyesi

Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imasız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi. 

Meclis toplantısında alınan kararlar ile Karataş için ciddi anlamda büyük sorun oluşturan konuların çözümü için ilk adım oldu. 


Gündem maddelerinin 1 .si yerleşim yerlerinde bulunan hayvan ağıl ve ahırlarının Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığınca yapılan inceler neticesinde insan sağlığı açısından ciddi tehdit oluşturması nedeni ile belirlenen mahallelerden kaldırılarak yerleşim yerlerinin dışına taşınması idi. Oylamaya sunulan madde meclis üyelerince kabul edildi. 

Gündemin 2. Maddesi Adalı Mahallesinde 3402 sayılı kanun hükmünce kadastro çalışması için 6 kişiden oluşan (3 asil,3 yedek )bilirkişi görevlendirilmesi oldu. 

Gündemin 3. Ve son maddesi ise Sahillerimizde ve mahallelerimizde çevre düzenlemelerinin yapılması konusu idi. 


Turistik bir ilçede çarpık kentleşmenin görsellik açısından iyi bir görünüm vermediği göz...