28 / 07 / 2024

karataş inşaat

karataş inşaat

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken,sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karataş tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörü hükümet desteği ile canlanacak!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, İnşaat sektörüne can suyu olacak 4 yeni model desteğin sektörü canlandıracağını söyledi..

İnşaat demirinde gümrük vergisi sıfırlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2018 yılından umutlu olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

İnşaat sektöründe demir sorunu yaşanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe demir sorunu yaşandığını açıkladı.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Müteahhitler kat karşılığı inşaat yapmakta kararsız!

Tüm İnşaat Mütehhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında kat karşılığı inşaat modelini değerlendirdi. İşte Karataş'ın o yazısı...

2017'de inşaat sektörünü neler bekliyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

İnşaat sektörü Suriye’yi bekliyor!

ANTMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Suriye savaşında yaşanan yıkımın Türk inşaat sektörünü tek başına senelerce ayakta tutabilecek bir şantiye alanına döneceğini söyledi.

Antalya'da KDV ve ÖTV düzenlemesiyle inşaat sektörü canlanacak!

Antalya ANTMUTDER Başkanı Deniz Karataş, yeni düzenlemelerle inşaat sektöründe başlayan canlılığın güçleneceğini söyledi.

İnşaat sektörünün GSMH'deki payı yüzde 30!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün GSMH içindeki payının yaklaşık yüzde 30 düzeyinde olduğunu söyledi. Karataş, '' İnşaat sektörünün özellikle kriz dönemlerinde desteklenmiyor'' dedi.

İnşaat sektörü vatandaşlık hakkını fırsata çevirmeli!

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde inşaat ve gayrimenkul sektörünün vatandaşlık hakkının fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2017 beklentilerini açıkladı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, Antalya’da SGK'ya kayıtlı 400 bin işçinin 100 bininin inşaat sektöründe olduğu ve bu kişilerin çoğunun vasıfsız işçilerden oluştuğunu söyledi.

karataş inşaat Haberi

karataş inşaat

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) ‘Ekonomik Güven Endeksi’ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayına göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü.


Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, “İnşaat ‘yap-sat-para kazan’ demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans’ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz” dedi.


Karataş, Başkent Ankara’da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent’te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi:


“Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu yana...