04 / 05 / 2024

Karatay Belediyesi kaç okul inşa etti

Karatay Belediyesi kaç okul inşa etti

Karatay'a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da il Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandıran Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek.

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Konya Karatay Belediyesi'nden 18.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı 18 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.

Karatay Belediyesi'nden 41.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karatay Belediyesi, 2 mahallesindeki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 24 Ocak'ta gerçekleşecek..

Karatay Belediyesi'nden 25.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların için ihale 29 Kasım'da yapılacak.

Karatay Belediyesi'nden 65.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül Çarşamba günü saat 15:05’de gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 28.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Karatay Belediyesi Şeyh Ulema Cemre Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 2 Ağustos'ta yapılacak..

Karatay Belediyesi kaç okul inşa etti Haberi

Karatay Belediyesi kaç okul inşa etti


Eğitim kalitesini artırmak için her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Karatay Belediyesi 2004 yılından bugüne dek ilçeye 170 derslik kazandırdı. 


Karatay'a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da il Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandıran Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'daki okulların fiziki durumunu daha yüksek seviyelere taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Eğitime yapılan yatınmların Karatay'ın geleceğine bırakılacak en güzel miras olduğunu belirten Hançerli, son 10 yılda Karatay'da 170 dersliğin eğitime kazandırıldığının altını çizdi. Amaçlarının Karatay'da tamamının tekli eğitime geçmiş okullar oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, spor salonlarının, okullarda fiziki yapının ve imkanlarının en önemli bir parçası olduğunu vurguladı. 


Hayırseverler, İl Genel Meclisi ve Toki tarafından ilçeye eğitime yönelik çok ciddi...