19 / 05 / 2024

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın

Bursa 'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın Haberi

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın


Bursa'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde bulunan bölge müdürlüğünün akü ve motor atölyelerinin olduğu bölümde yangın çıktı.


Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zaman zaman patlamaların yaşandığı atölyeye müdahalede bulundu. Rüzgarın etkisiyle yandaki atölyelere de sıçrayan yangın büyüyünce, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 50 itfaiyecinin müdahalesiyle iki saatte söndürülebilen yangında can kaybı yaşanmadı. Atölyeler ise kullanılamaz hale geldi.


Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, komuta merkezine gelen ihbar üzerine en yakın itfaiye grubunun yangına gerekli müdahaleyi yaptığını belirterek, yangının kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldüğünü...