02 / 05 / 2024

karayolları arazisinin satışı

karayolları arazisinin satışı

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmi r'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır." dedi

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Karayolları'ndan satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 16. Bölge Müdürlüğü, Sivas'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Devlet arazisi nasıl satın alınır?

Bazı şirketler ve bireyler veya projelerine alan sağlamak ya da yatırım için devlet tarafından satışa sunulan hazine arazilerini nasıl edinebileceklerini araştırmaktadır. Devlet arazisinin satışı belirli aşamalar ve prosedürlerle gerçekleşir. Konuyla ilgili detaylar...

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

karayolları arazisinin satışı Haberi

karayolları arazisinin satışı


AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir'de karayollarına ait arazinin satış süreciyle ilgili olarak, "Yasal prosedürler tamamlandığında satış gerçekleşecek ve hazineye kaynak aktarılacaktır. Bu kaynakla İzmir'e ve Türkiye'nin başka bölgelerine yapılan kamu yatırımları finanse edilecek" görüşünü bildirdi.


Denizli, yaptığı yazılı açıklamada, Bornova ilçesinde bulunan karayollarına ait arazinin Özelleştirme İdaresi'nce yürütülen satış sürecine karşı çıkan CHP destekli çevrelerin kendisi ile ilgili eleştirilerini anlamakta zorlandığını belirtti.


İzmir'in Balçova, Mavişehir gibi semtlerinde verdikleri ruhsat ve yaptıkları imar tadilatlarıyla bölgeyi adeta AVM tarlası haline getirenlerin CHP'li belediyeler olduğunu savunan Denizli, açıklamada şu görüşlere yer verdi:


"Vicdan sahibi herkese soruyorum. İzmir'de hangi parti şehircilik ilkelerini ayaklar altına alarak Balçova'yı 1 kilometre boyunca adeta AVM tarlası haline getirmiş, trafiği felç eden imar düzenlemelerini yapmıştır. Bu imarlar, plan tadilatları...