17 / 05 / 2024

karayolları çalışmaları

karayolları çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 2013 yılında Ankara Metrosu, İstanbul - Ankara YHT ve Marmaray projelerinin tamamlanacağını belirtti...

Kanal İstanbul çalışmaları hız kazandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul etüt proje işinin tamamlanması ve yapım ihale ilanına çıkılması için hem Karayolları hem de Altyapı Yatırımları genel müdürlüklerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi...

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Çorum Osmancık'ta yol çalışmaları sürüyor!

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi.

Tokat Seymenli Köprüsü restorasyon çalışmaları durdu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından başlanan Seymenli Köprüsü restorasyon çalışmaları zeminin farklı bir yapıda bulunması nedeniyle durduruldu.

Havran'da çevre düzenlemeleri çalışmaları sürüyor!

Havran’da Karayolları Müdürlüğü ve Havran Belediyesi tarafından başlatılan kavşak ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Edirne İpsala'da asfalt çalışmaları başladı!

Edirne'nin İpsala ilçesinde belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollar, Karayolları Bölge Şefliği tarafından asfaltlanmaya başladı.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

BURSA'da, Karayolları ekiplerinin Mudanya Kavşağı'nda ki inşaat çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Bolu Dağı Tüneli'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Karayolları Genel Müdürlüğünden, üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle yarın 08.00-16.00 saatlerinde Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul istikametinin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Hasankeyf Köprüsü restorasyon çalışmaları sürüyor!

Restorasyon çalışmaları kapsamında Hasankeyf’in tarihi köprüsünün ikinci ayağında çalışmalar hızlandırıldı. Karayolları ekiplerinin görev yaptığı restorasyon çalışmalarının önümüzdeki yıl tamamlanacağı belirtildi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

karayolları çalışmaları Haberi

karayolları çalışmaları


2013 yılının yollarda sıcak asfalt yılı olacağını ifade eden Bakan Yıldırım, İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni'nin 29 Ekim 2013'te tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Bu proje sayesinde Ankara ile İstanbul arasındaki mesafe 3 saate inecek. Ankara Metrosu'nu da aynı tarihe kadar tamamlamayı planladıklarını dile getiren Binali Yıldırım, 150 yıllık hayal olan Marmaray projesinin tarihi İpek Yolu halkasını tamamlayacaklarını...