17 / 07 / 2024

Karayolları İhale

Karayolları İhale

Marshall Boya, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu yol çizgi boyası ihalesini 21 milyon 85 bin 880 TL'ye kazandığını duyurdu

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

ÖİB Kırıkkale'deki karayolları arsasını satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirme kapsamında bulunan Kırıkkale Merkez Bağlarbaşı'nda bulunan Karayolları Bölge Şefliği'ne bağlı arsanın özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Trabzon yapım ihalesi sonuçlandı!

Karayolları Bölge Müdürlüğü 10.Bölge Trabzon Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/ 54803 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

1999 yılında dar gelirlilerin ev sahibi olması imkansız hale gelmiş!

1999 yılında Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan bir rapor, Türkiye'de dar ve sabit gelirlilerin peşin parayla ve kooperatif aracılığıyla ev sahibi olmasının imkansız hale geldiğini ortaya koymuş.

29 kent engelsiz hale getirilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bu yıl da engellilere yönelik planlanan hedefler için yoğun çalışmalar yürütüyor. Yürütülen "Erişilebilirlik Destek Projesi'' kapsamında, 2015'te 29 il ''engelsiz'' hale getirilecek.

1995 yılında asgari ücret, kiraları karşılayamaz hale gelmiş!

1995 yılında 5.5 milyon lira olan asgari ücret, gecekondu kirasını bile karşılamıyormuş. 1981 yılında asgari ücretin beşte birine ev kiralanabilirken, 1995 yılında asgari ücretin tamamı kira parasını karşılayamaz hale gelmiş.

Kaçak yapıyı uygun hale getirme süresi!

Kaçak yapının tespit edilmesi halinde yapının uygun hale getirilmesi ya da yıkılması gerekiyor. Peki, kaçak yapı nasıl uygun hale getirilir? İşte, kaçak yapıyı uygun hale getirme süresi!

Kaçak yapılar nasıl imara uygun hale getirilebilir?

Kaçak yapının ruhsata bağlanarak uygun hale getirilmesi mümkün. Peki, kaçak yapılar nasıl imara uygun hale getirilebilir? İşte, kaçak yapının uygun hale getirilmesi!

Deniz Karataş: Orta gelirli vatandaş konut alamaz hale geldi!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, “Geçmişte vatandaştan 150 metrekarenin altındaki dairelerden KDV alınıyordu. Bu oran arttırılarak % 18’e çıktı ve orta gelirli kişiler konut almaz hale geldi” dedi.

Mümkünlü'de satılık ev bulmak imkansız hale geldi!

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Karayollarından vergi gelirlerine 50 milyar liralık katkı!

Geçen yıl elde edilen 352 milyar liralık vergi gelirinin 50 milyar lirasını, karayollarını kullanan araçlardan alınan ÖTV, KDV ve MTV ile otoyol-köprü gelirleri üzerindeki vergiler oluşturdu.

1993 yılında dükkan kiraları, ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş!

1993 yılında nüfusu her geçen gün artan İstanbul'da dükkan kiraları, artış hızında ev kiralarıyla yarışır hale gelmiş. Alışverişin yoğun olduğu semtlerde 12-15 metrekarelik dükkanların kiraları 3 milyondan başlıyormuş.

Karayolları yapı yaklaşma mesafesi!

Karayollarının her iki tarafında sınır çizgisine elli metre mesafe içinde olup geçiş yolları ile karayoluna bağlantı yapmaksızın yapılacak yapı ve tesislerin şartları yönetmelik ile açıklanıyor. İşte karayolları yapı yaklaşma mesafeleri..

Karayolları İhale Haberi

Karayolları İhale


Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü / Yol Çizgi Boyası İhalesinin kazanılması hakkında yapılan açıklama şöyle;


"İhale Konusu : Yol çizgi boyası alımı

İhaleyi Açan Taraf : Karayolları Genel Müdürlüğü

İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı : -

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar : -

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı : -

İhaleye Teklif Verme Tarihi : -

İhalenin Kazanıldığı Tarih : 11.05.2012

İhale Bedeli : 21.085.880

İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım : 21.085.880

Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) : 6,8


TC.Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından karayollarında trafik...