22 / 05 / 2024

karayolları Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

karayolları Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak Serbest Geçiş Sistemi kurulacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

Otoyollarda kaçak geçiş ödemelerinde süre değişti! 4 kat cezası var!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyol ve karayollarındaki kaçak geçişlere ilişkin yeni düzenleme geldi! Resmi Gazete'de yayılmanan karara göre, kaçak geçişler için verilen ödeme süresi değişti! İşte detaylar...

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

OGS ne zaman kalkacak? OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırılacağını duyurmuştu. Araçlarında OGS bulunan araç sürücülerinin Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) geçiş yapması gerektiği açıklanmıştı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yüzde 20 zam!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), bugünden itibaren geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerine ortalama yüzde 20 oranında zam yaptı.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Arnavutköy Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişi imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Deliyunus Mevkii Karayolu Geçişine ait Karayolları tarafından hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Ankara-Konya yolu Gölbaşı geçişi için protokol imzalandı!

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol KGM adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

Çanakkale Boğaz Geçişi Köprüsü için protokol imzalandı!

Çanakkale Boğaz Geçişi projesinde yapılacak çalışmalar için, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında proje protokolü imzalandı.

karayolları Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi Haberi

karayolları Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak Serbest Geçiş Sistemi kurulacak. Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde kolaylık sağlayacak Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin kurulması için 10 Eylül'de ihale yaptı. İhaleyi, 5.4 milyon lira teklifle kazanan Aselsan ile sözleşme imzalandı. Serbest Geçiş Sistemi, ocakta kullanılmaya başlanacak. Sistem, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyabilecek. 


Sabah...