14 / 05 / 2024

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri, Beyaz Fırın’ın Etiler mağazasında mimari, iç mekan ve görsel tasarım çalışmalarıyla, marka kimliğinin tarihi köklerini vurgulayan bir mekan ve markaya özgü bir deneyim alanı yarattı.

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Gürsel Tekin'den İstanbul'un 2 ilçesindeki imar planı değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ilçede yaptığı imar planı değişikliğine tepki gösterdi. 

Gürsel Baran'dan konut sektörü açıklaması!

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, pandemi döneminde ticareti, firmaların ve esnafın sorunlarını anlattı. Gürsel Baran, inşaat sektörünün zorda olduğunu söyledi.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Gürsel Tekin'den Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü imar planı çıkışı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul depreminin gündemde olduğu bir dönemde bile , belediyeyi devre dışı bırakılıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle projelerin hayata geçirilmeye çalıştığını belirtti. 

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul tepkisi!

Kanal İstanbul’un, ulaşım projesi olmadığını iddia eden CHP Milletvekili Gürsel Tekin, “Bu proje kent suçudur. 90 milyonun hakkı olan para, halk için harcanmalı” diye konuştu.

Gürsel Baran'dan hizmet sektörüne kira desteği açıklaması!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, ertelenen ödemelerin de yapılamadığını dile getirerek kapanan işletmelere mücbir sebep uygulanması gerektiğini belirtti.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri Haberi

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri

Markalara mimari konsept tasarımı ve uygulaması, kimlik tasarımından pazarlama iletişimine, iç mekan iletişim mecralarından ambalaj tasarımına farklı alanlarda tasarım ve danışmanlık hizmeti veren Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri, Beyaz Fırın’ın Avrupa yakasındaki ilk mağazası olan Etiler Şubesini A’dan Z’ye tasarlayarak tamamladı.


Karbon’un uzman ekibi, Beyaz Fırın Etiler şubesinde mimari çözümleri sunmanın yanı sıra “ İki Asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi” konseptinden yola çıkarak mimari dil, iç mekan tasarımı, mağaza içindeki grafik anlatımlar ve pazarlama iletişimine dair özgün bir çalışma hazırladı.


Beyaz Fırın Etiler’de mimari elemanlar tasarlanırken, markanın köklü geçmişine de vurgu yapmak adına, markanın pastane kimliğini kazandığı 1920’li yılların art-deco tarzından esinlenildi. Şubenin yer aldığı bina, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılırken, 1950’li yıllarda yapılmış olan ilk ve orijinal...