11 / 05 / 2024

Karbonsuz İnşatta Turnerın En İyi Uygulamaları

Karbonsuz İnşatta Turnerın En İyi Uygulamaları

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları semineri 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları 25 Şubat'ta masaya yatırılıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları semineri 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Ted Turner'in Casa Grande evi, tatil mekanına dönüştü!

Ted Turner'ın New Mexico'daki mülkü Casa Grande, multimilyon dolarlık bir yenilenme sonrasında kiralanabilen -bizonlar dahil- lüks bir tatil mekanına dönüştü,

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Emrullah Turanlı: Maketten değil binadan alın!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “İnşatta başlamadan satış yapan firmalar riskli olabilir. Konut alıcısı maketten değil, biten binadan ev almalı. İnşaat sektörü yap-sat modeline dönmeli” dedi.

İnönü Stadyumu yeniden doğacak!

Tarihi futbol maçlarına; Michael Jackson, Tina Turner ve Madonna gibi dünya starlarının konserlerine ev sahipliği yapan İnönü Stadyumu değişen çehresiyle büyüleyecek. Maçka Parkı da komplekse dahil olacak

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Karbonsuz İnşatta Turnerın En İyi Uygulamaları Haberi

Karbonsuz İnşatta Turnerın En İyi Uygulamaları

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden sürüyor. Son olarak, Turner firmasında Sürdürülebilirlik Proje Yöneticisi olarak görev alan Sayın Emi LaFountain,  Karbonsuz İnşatta Turner’ın En İyi Uygulamaları hakkında bilgi verecek.

Seminer 25 Şubat 2021 Perşembe günü saat 09:00 'da ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde İngilizce olarak...