28 / 04 / 2024

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.



Ülkemizde de uzun senelerdir İstanbul'da yer alan ofisiyle inşaat sektörüne proje yönetim hizmeti veren Turner, özellikle yüksek yapılarla ilgili tüm deneyimini sektör paydaşlarıyla paylaşıyor. 

Turner’ın yapımına katkı verdiği yapılar arasında Taipei 101, Federation Tower, Makkah Royal Clock Tower, Al Hamra Tower ve Burj Khalifa  gibi yapılar yer alıyor.

Konuyla ilgili önemli bilgiler veren Turner International Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sında imzamız var. Yüksek binalar gibi komplike projelerde yatırımcılar bizim gibi deneyimli ve teknolojiyi en iyi kullanan firmalarla çalışıp, istedikleri sonuca ulaşıyor."

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hayata geçirdikleri projelerde üst düzey teknolojinin dışında yalın metodları kullandıklarını belirten Mehmet Sami Kılıç, “Akıllı bina inşa etmeden önce akıllı bir tasarımla projeye yaklaşmak lazım. O tasarım, iyi bir tasarım sürecinin geçmesinden kaynaklanıp, doğar. Bu bütünlüğü projenin başında sağlayamazsanız sonradan akıllı binalara dönüştürmek zor ve daha maliyetli oluyor. Bizim dünyada yaptığımız örnekler Türkiye'de yeni yeni konuşuluyor.” şeklinde konuştu.

İnşaatlarda hedef iklim krizine uyumlu binalar üretmek olmalı!

Gayrimenkul sektöründe karbon emisyonları azaltılacak!

Yurtdışında ev sahibi olup ayda 550 dolar kazanabilirsiniz!


Geri Dön