27 / 05 / 2024

kardemir 100 evlerin yerine ne yapılacak

kardemir 100 evlerin yerine ne yapılacak

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Karabük’ e yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi...

İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aştı! Öğrenciler ucuz kiralık ev bulamıyor! 

İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerin en büyük sorunlarından biri barınma oldu. İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aşarken, daha ucuza kiraya verilen evlerin bakımsızlıkları şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar...

Kiralık ev fiyatlarında deprem etkisi! Yüzde 50 ila yüzde 100 arası arttı

Kahramanmaraş'ta olan 2 depremin hasarı da çok büyük oldu. Adana'da depremde hasar görmeyen dairelerin ücretinin yüzde 50, müstakil evlerin ise yüzde 100 yükseldiği iddia edildi.

100 metrekare müstakil ev maliyeti 2021!

2021 yılında inşa edilecek müstakil evlerin inşaat maliyetleri açıklandı. Peki, 2021 yılında yapılacak bir müstakil evin maliyeti ne kadar arttı? İşte 100 metrekare müstakil ev maliyeti 2021...

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Bitlis'teki tarihi evlerin restorasyon çalışmaları devam ediyor! 

Bitlis'te tarihi ve tescilli evlerin restorasyon çalışmalarına başlandı. 405 tescilli tarihi yapının bulunduğu kentte, ilk etapta 40 evde başlatılan restorasyon çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. 

Afyonkarahisar'daki 100 yıllık 2 ev yenileniyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Selçuklu ve Osmanlı döneminden kalma 2 tarihi ev yenileniyor. 100 yıllık evlerin restore çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kardemir Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardemir Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Çekmeköy Taştelen Mahallesi 'nde, Muhammed Yıldız Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Manisa'da kuvvetli fırtına evlerin çatılarını uçurdu!

Rüzgarın hızının yer yer saatte 100 kilometreye ulaştığı bildirildi. Kuvvetli fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, evlerin çatı ve bacaları zarar gördü. Kuvvetli fırtına Salı gününe kadar devam edecek.

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

KAYSERİ'DE Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile beraber 100 aile sahibi oldukları evlerin tapularını aldı. Düzenlenen törene, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, yöneticiler,800 aile katıldı.

Kardemir ortaklarına kar payı dağıtamayacak!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, 100 milyon 148 bin 509 TL'lik dönem karını kanunlar çerçevesinde dağıtım yapıldıktan sonra kalan tutarının da olağanüstü yedeklere aktarılacağını açıkladı...

Bura Residence Yirikler projesinde 100 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bura Residence projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 100 bin liradan başlıyor!

Kutay Apartmanı Caddebostan projesinde 1 milyon 100 bin liraya 3+1!

Kutay Apartmanı projesinde 3+1 evlerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL!

Japonya'da hükümet afetzedeler için 100 bin ev inşa edecek!

Japonya Başbakanı Naoto Kan, ülkeyi 11 Martta vuran deprem ve tsunami felaketinden etkilenenler için geçici 100 bin ev inşa edeceklerini belirtti. Naoto Kan, evlerin 30 binini gelecek ayın sonuna kadar bitireceklerini umduklarını söyledi

kardemir 100 evlerin yerine ne yapılacak Haberi

kardemir 100 evlerin yerine ne yapılacak


Karabük Belediyesi tarafından KARDEMİR’e ait 100 evler bölgesinin yıkılarak yapımına başlanan kent meydanında sona yaklaşıldı.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, meydan projeleri için çalışmaların hızla devam ettiğini ve Karabük’e yakışır bir meydanın bir kaç ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.


Vergili meydan projesi'nin yüzde 95'inin tamamladığını belirterek, “Kent Meydanı seçim zamanında yapılan mitinglerde büyük zarar gördü. Gördüğümüz kadar su fıskiyelerinde ve yerdeki granitlerin çoğu kırılmış, hasar görmüş durumda. Bozulan yerler tekrar yapılacak. Kent Meydanındaki dükkânlar tekrardan ihaleye çıktı. Nikah salonu ile ilgili yapım işleri devam ediyor. Meydanın ufak tefek işleri ve tören alanında bittiği zaman açılışı yapılacak. Zaten şu anda kent meydanı halkımız tarafından kullanılmakta” dedi.



Kırıkhan...