30 / 06 / 2024

KARDEMİR Fadıl Demirel

KARDEMİR Fadıl Demirel

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi.

KARDEMİR, demiryolu sektörüne yatırım yapıyor!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Türkiye'nin yıllık 150 bin ton ray aldığını belirterek, ülke ihtiyacının yaklaşık 3 katını ürettiklerini söyledi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...

Fadıl Akgündüz saldırıya uğradığı gerekçesiyle davaya katılmadı!

Nitelikli dolandırıcılık davasının duruşmasında, Fadıl Akgündüz'ün avukatı, müvekkilinin duruşma öncesi saldırıya uğradığını, bu nedenle duruşmaya katılamadığını belirtti...

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davası: Yeni yatırımcı arıyoruz!

Jert Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 30 şikayet!

Fadıl Akgündüz ve akrabalarının yaptıkları projelerle 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmalarına devam ediliyor. 30 kadar mağdur, Fadıl Akgündüz ve akrabalarından şikayetçi olduklarını söylediler. 

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 25 şikayet!

Fadıl Akgündüz'ün ve 7 sanığın, yaptıkları projelerde 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. 25 müşteki, sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Fadıl Akgündüz'ün dosyaları 2 yıldır bilirkişi bekliyor!

‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’den alacaklı olanların avukatı Sıtkı Cansız, davaların bilirkişi engeline takıldığını ifade ederek “Dosyalar bir kamyon dolusu. Kimse incelemek istemiyor” diye açıklama yaptı. 

Jet Fadıl'a şok: Şikayetçi oldu, 'çok kırgınım' dedi!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde dolandırıcılık yaptığı suçuyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün 14’üncü davası gerçekleşti. Duruşmada Fadıl Akgündüz’ün dayısı Sait Obut da şikayetçi sıfatıyla ifade verdi.

Jet Fadıl'ın Capricegold şirketi iflasın eşiğinde!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün en önemli şirketi Capricegold, iflasın eşiğine geldi.  Mağdurların avukatlarından Dr. Acun Papakçı, “Capricegold’un iflas etmesi, doğrudan şirketten mal kaçırıldığı anlamına gelecektir” uyarısında bulundu.

KARDEMİR Fadıl Demirel Haberi

KARDEMİR Fadıl Demirel


Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi. 


Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, KARDEMİR'i her geçen gün Karabük'e, Türkiye'ye daha layık hale getirmeye çalıştıklarını anlattı. 


Yatırım programlarının sonuna geldiklerini, 1-2 ay içinde son vuruşu yapmaya çalıştıklarını belirten Demirel, "1-2 ay içinde 5 nolu yüksek fırını devreye alacağız. 3 nolu sinter fabrikası ve paralelinde çelikhanede 3'üncü fırın devreye girecek. Bu üç ana üniteyi devreye soktuğumuzda üretimimizin makine parkı 3 milyon ton olacak. Bugünlerde fiili üretimimiz 2 milyon ton civarında. İki ay sonra 3 milyon ton seviyesinde gidiyor olacağız" diye konuştu.  


Demirel, çelik ve kangal haddehanesini gelecek yılın ilk yarısında devreye alacaklarına dikkati çekerek, Türkiye'de benzerinin bulunmadığını,...