05 / 05 / 2024

Kardemir Karabük projeleri

Kardemir Karabük projeleri

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti.

Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Filyos'a liman kurma düşünceleri olduğunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Filyos'a liman kurma düşünceleri olduğunu yayınladı.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik ortaklık davası hakkında açıklama yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili gelişmeleri bildirdi..

Mehmet Yanmaz Kardemir Karabük'ten ayrıldı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mehmet Yanmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.

Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

Kardemir Karabük projeleri Haberi

Kardemir Karabük projeleri

Kardemir Karabük Demir çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz ile Çelik İş Sendikası arasında 12. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 13.01.2015 tarihinde başlanılacaktır.


Bilgilerinize arz...