20 / 07 / 2024

kardemir ray üretimi

kardemir ray üretimi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Türkiye’de ilk ve tek. Bu zamana kadar hep ithal etmişiz. Kimse yapamamış ama biz yapacağız inşallah. Araba tekerinin içindeki çeliği biz üreteceğiz" dedi...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi ağustos ayında arttı!

Avro Bölgesi'nde ağustos ayı inşaat üretimi bir önceki aya göre yüzde 1,5, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 0,5 arttı. Söz konusu oran yıllık bazda ise Avro Bölgesi'nde yüzde 0,3 ve AB'de de yüzde 0,8 azaldı.

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Sanayi üretimi yüzde 1.4 azaldı!

Sanayi üretimi Ağustos'ta son 1 yılın en düşük seviyesine inerek yüzde 1.4 azaldı. Yıllık bazda ise yüzde 5.2 artarak 7 ayın en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “ Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor ” diyor.

Almanya’da sanayi üretimi yavaşladı!

Dün açıklanan Almanya sanayi üretimi, ülkenin fabrikalarının çıktısının Şubat 2009 seviyesine gerilediğini göstererek, Euro Bölgesi’ne dair endişeleri körükledi. Uzmanlar ülkenin üçüncü çeyrekte de küçülmesini, en iyi ihtimalle duraklamasını bekliyor

Siemens hafif raylı metro aracı üretimi için Durmazlar’ı tercih etti!

Durmazlar Holding Siemens'le işbirliğine gidiyor. Raylı sistem teknolojilerinde dünya devlerinden Siemens ürün gamından kaldırdığı hafif raylı metro aracı üretimi için Bursalı Durmazlar ’ı tercih etti

Güray Oskay kimdir?

Mimar Güray Oskay kimdir? Mimar Güray Oskay, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Güray Oskay, bugün hangi sektör ve firma ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Güray Oskay..

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Üretimi durduran maden sayısı artacak!

Torba yasayla maliyetlerinin arttığını belirten maden işletmecileri tepkili... Üretimi durduran onlarca ocağa yenilerinin eklenmesi bekleniyor, bu ocaklarda işsiz kalanların sayısı ise şimdiden 5 bini geçti

Üretimi durduran maden sayısı daha da artacak!

Torba yasayla maliyetlerinin arttığını belirten maden işletmecileri tepkili... Üretimi durduran onlarca ocağa yenilerinin eklenmesi bekleniyor, bu ocaklarda işsiz kalanların sayısı ise şimdiden 5 bini geçti

Yatağan Termik Santrali'nde elektrik üretimi durdu!

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İbrahim Hakkı Gül tarafından yapılan açıklamaya göre Ünitelerde yürütülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle santralde elektrik üretimi geçici süreyle durduruldu.

Kardemir Karbük Demir Çelik esas sözleşmesini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karbük Demir Çelik esas sözleşmesini yayınladı.

Sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 3.6 arttı!

Temmuzda sanayi üretimindeki artış, piyasa beklentilerini aştı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi yıllık yüzde 3.6 artış gösterirken, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi aylık yüzde 1.8 arttı.

kardemir ray üretimi Haberi

kardemir ray üretimi


Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel,  "Türkiye’de ilk ve tek. Bu zamana kadar hep ithal etmişiz. Kimse yapamamış ama biz yapacağız inşallah. Araba tekerinin içindeki çeliği biz üreteceğiz" dedi.


Demirel, Karabük Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Sanayi Kenti Karabük" toplantısında yaptığı konuşmada, her geçen gün büyüyen bir fabrika olduklarını, bu yılın 6. ayında 3 milyon ton üretim yapar hale geleceklerini söyledi.


KARDEMİR'in Türkiye’de çok güçlü bir marka olduğunu, demir ve çeliğin gündemini belirlediklerini kaydeden Demirel, “Böyle bir değere herkes sahip çıkmalı. Türkiye’de ilkleri gerçekleştiriyoruz. Teker fabrikasını kurduk ve yılda 200-300 bin hızlı tren ve lokomotif tekeri yapacağız. Yine bir başka ilki gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de ilk ve tek. Bu zamana kadar hep ithal etmişiz. Kimse yapamamış ama biz yapacağız inşallah....