29 / 04 / 2024

Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami

Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Bulgaristan'daki kardeş şehir Gorna Oryahovitsa'da yaptırdığı Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Regaip Kandili canlı mevlit yayını ile ibadete açılıyor.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükçekmece ilçesi, Kamiloba Mahallesi, 323 ada güneyindeki terkli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’nin imar planları için harekete geçti!

Büyükçekmece’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları için harekete geçti.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Akgün, “Şu ana kadar 600’den fazla bina yıkıldı ve şehir yenilenmeye devam ediyor'' diye konuştu.

Büyükçekmece’de çatılar için devrim gibi karar!

Büyükçekmece Belediye Meclisinde alınan kararlar ilçe genelindeki yapıların çatı örtüsüne şehir estetiğine katkı sağlayacak yeni bir düzenleme getirildi.

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 2 gayrimenkulü sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 3 arsayı özelleştiriyor!

ÖİB tarafından İstanbul'da Başakşehir ve Büyükçekmece ilçelerindeki 3 arsayı özelleştiriyor. İhale için 17 Kasım 2017 tarihine kadar teklif verilebilecek..

Büyükçekmece-Sarıyer tüneli 50 milyona mal olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Büyükçekmece'den Sarıyer'e kadar yapılacak olan 140 kilometrelik tünelin 50 milyona mal olacağını açıkladı.

Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami Haberi

Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Bulgaristan'daki kardeş şehir Gorna Oryahovitsa'da yaptırdığı Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Regaip Kandili canlı mevlit yayını ile ibadete açılıyor.


Büyükçekmece Belediyesi'nin kardeş şehirlerinden olan Gorna Oryahovitsa'da yaşayan soydaşların talebi ile yaptırılan caminin açılış töreni, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyetin katılımıyla gerçekleşecek.


"Soydaşlarımıza hayırlı olsun"


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nin 2003 yılından bu yana kardeş şehri olan Bulgaristan'ın Gorna Oryahovitsa kentine modern bir cami kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek; "Gorna Oryahovitsa'da yaşayan soydaşlarımızın önemli bir ihtiyacı karşılanmış oldu. Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii'nin açılışını gerçekleştirmek için belediye meclis üyelerimiz ve beraberindeki heyetle birlikte Bulgaristan'a gidiyoruz. Caminin yapımında emeği geçen,katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Gorna...