02 / 05 / 2024

Kare Plan Proje iletişim

Kare Plan Proje iletişim

Kare Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Vidinli tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan İlhan tarafından kuruldu.

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Halilullah Ayaydın tarafından kuruldu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Kare Proje Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Kalan tarafından kuruldu.

Aktif Plan Proje Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktif Plan Proje Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Can Mahramanlıoğlu tarafından kuruldu.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planı onay!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar Komisyonu Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Kare Plan Proje iletişim Haberi

Kare Plan Proje iletişim

Kare Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Vidinli tarafından kuruldu.

Kare Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler.sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması.rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması. Yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı, su şartlandırma tesisatı, endüstriyel...