29 / 04 / 2024

karesi konut merkezi mi olacak

karesi konut merkezi mi olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, işadamlarına çalışmalarını ve devam eden projelerini anlattı. 2040 yılının Balıkesir’ini planladıklarını kaydeden Uğur, “Altıeylül iş alanlarının, Karesi ise konut alanlarının merkezi olacak” dedi

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Karesi 2. Etap 458 konut ihalesi bugün!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karesi 458 konut ihalesi 12 Ocak'ta!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

TOKİ'den Balıkesir Karesi'ye 458 yeni konut müjdesi!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Karesi 548 konut ihalesi yarın!

Balıkesir Karesi 1. etap 548 adet konut , 1 adet 10 dükkanlı ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

karesi konut merkezi mi olacak Haberi

karesi konut merkezi mi olacak


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nin (BAGİAD) genel kurulunda işadamlarına, büyükşehir belediyesinin çalışmalarını ve devam eden projeleri anlattı.


"Planlar 2040'a göre"


2040 yılının Balıkesir'ini planladıklarını kaydeden Başkan Uğur, "Balıkesir 100 yıldır Milli Kuvvetler ve Paşa Camii etrafında gelişmiş. Biz 2040 yılının Balıkesir'ini planlıyoruz. Kepsut, Bandırma ve İzmir caddelerini Balıkesir'in ticaret merkezlerinin yer aldığı vizyon caddeleri yapacağız. Altıeylül Belediyesi Karatepe'ye taşınacak, iş alanlarının merkezi olacak. Büyükşehir ve resmi kurumlar Karesi'ye taşınacak, bu ilçemiz de konut alanlarının merkezi olacak" dedi.

Balıkesir'in geleceğin en önemli sanayi ve lojistik kentlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Uğur, "Balıkesir merkezde Karesi ve Altıeylül ilçelerimiz var. Şu an iki ilçemizin merkez nüfusları 270 bin, kırsalla beraber toplam nüfus 340 bin. Bizim yapmış olduğumuz...