16 / 05 / 2024

karesi paşaalanı asfalt çalışmaları

karesi paşaalanı asfalt çalışmaları

Asfalt çalışmalarına Yeni Sanayi Sitesi'nde açan Karesi Belediyesi ekipleri, TOKİ Yeni Mahalle ve Paşaalanı Mahallesi'nde de çalışmalara başladı. Belediye ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmet atağı başlattı.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 62.3 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın dudak uçuklatan fiyatı ve tüm merak edilenler...

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Balıkesir Büyükşehir'den 41 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Karesi'de 59 milyon TL'ye satılık 2 arsa! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir  Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa toplam muhammen bedeli 59 milyon 665 bin TL olarak satışa çıkarıldı..  

Karesi Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karesi Belediye Başkanlığı tarafından 2. Kayabey, Paşaalanı ve Atatürk Mahalleleri'nde yer alan 3 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Ankara Kızılcahamam'da asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Altyapı Dairesi Başkanlığı tarafından Kızılcahamam ilçesinde İsmet Paşa Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde yapılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Balıkesir Karesi'de 40.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Paşaalanı'nda bulunan 26 bin 720 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. İnşaat alanı 42 bin 752 metrekare olan arsanın toplam satış bedeli 40 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

'Karesi’de kimse çamura basmayacak'

Balıkesir Karesi Belediyesi, ilçe genelinde asfalt ve kilit parke seferberliği ilan etti. Belediye ekipleri son olarak TOKİ’de kilit parke döşemesi olmayan alanlara kilit parke döşedi.

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

Karesi'nin çehresi yaz projeleriyle değişiyor!

Karesi Belediyesi, ilçenin fiziki şartlarını iyileştirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Bir yandan asfalt, kilit parke taşı uygulamaları devam ederken diğer yandan da bitkilendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Karesi'de TOKİ Ve Paşaalanı asfaltlanıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Karesi Belediyesi, merkez ve kırsalda kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler TOKİ’de trimer, Paşaalanı’nda da asfalt çalışmalarına başladı.

Karesi'de TOKİ Ve Paşaalanı asfaltlanıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Karesi Belediyesi, merkez ve kırsalda kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler TOKİ’de trimer, Paşaalanı’nda da asfalt çalışmalarına başladı.

karesi paşaalanı asfalt çalışmaları Haberi

karesi paşaalanı asfalt çalışmaları

Asfalt çalışmalarına Yeni Sanayi Sitesi'nde açan Karesi Belediyesi ekipleri, TOKİ Yeni Mahalle ve Paşaalanı Mahallesi'nde de çalışmalara başladı. Sezon boyunca 100 bin ton asfalt atacak olan Karesi Belediyesi ilçede yol sıkıntısının 'Paşaalanı Mahallesi'nde devam eden Karesi Belediyesi yol. mezarlık, cami ve kaldırım onarımı, kilit parke döşeme çalışmaları ile genel temizlik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. İlçedeki yaşam standartlarını arttırmak için fiziki yatırım ve çalışmalarını ara vermeden sürdüren Karesi Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Asfalt sezonunu yaşanmamasını hedefliyor. Paşaalanı Mahallesi 369'uncu Sokakta asfalt çalışması yapan belediye, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmet atağı...