02 / 05 / 2024

Karlıtepe Gayrimenkul adres

Karlıtepe Gayrimenkul adres

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Terrace Fulya Center Şişli'de kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Karlıtepe Gayrimenkul'ün sermayesi 71 milyon TL'ye çıkıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı.

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

İBB Gaziosmanpaşa İlçesi, Karlıtepe Mahallesi imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı..

Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi!

Beykoz Gümüşsuyu Karlıtepe'de konumlandırılacak olan Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi Beykoz Belediyesi'nin 2 kilometre yukarısında inşa edilecek. Projede dairelerin tümü boğaz manzarasını görecek. 

Tepe İnşaat tepe Aura adres bilgisi!

Ön taleplerin toplandığı Tepe Aura projesi Tepe İnşaat imzası taşıyor. 96 daireye yer verilen projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Üçtepe Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepe Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Musa Üçtepe imzasıyla kuruldu.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu.

Karlıtepe Gayrimenkul adres Haberi

Karlıtepe Gayrimenkul adres
Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YATIRIM A-Şirketin Faaliyet amacı kendi adına arazi veya sair gayrimenkul satın almak, kiralamak, parsellemek, birleştirmek, bölümler halinde satmak, imar planı yapmak ve yaptırmak, mevcut haritaları ve projeleri iktisap etmek ve ilgili arazide inşaatlar yaptırmak, her türlü bina, ofis, tesis, peyzaj mimarlığı, çevre tasarımı kapsamında mimarlık, mühendislik, teknik danışmanlık ve işletme hizmeti vermek ve bu anlamda ticari faaliyetlerde bulunabilir B-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. C-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir ve ya...