19 / 05 / 2024

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.



Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve leasing yapmak, -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev, dükkân,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralamak, -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna,gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir


Geri Dön