25 / 07 / 2024

Karlı Gayrimenkul adres 

Karlı Gayrimenkul adres 

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Karl Handl tarafından kuruldu.

Martı GYO'nın operasyonel karlılığı yüzde 700,44 arttı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın faaliyet geliri yüzde 139,78 ve operasyonel karlılığı (FAVÖK) yüzde 700,44 oranında artış gösterdi...

Martı GYO'nun operasyonel karlılığı yüzde 338,56 arttı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın geçen yıla göre, faaliyet geliri yüzde 171,15, operasyonel karlılığı (FAVÖK) yüzde 338,56 oranında artış gösterdi...

Karlı Gayrimenkul adres  Haberi

Karlı Gayrimenkul adres 

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zayim ve Sabri Zayim ortaklığında kuruldu.

Karlı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve leasing yapmak, -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev, dükkân,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralamak, -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar,...