02 / 05 / 2024

Karlıtepe Gayrimenkul

Karlıtepe Gayrimenkul

Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Terrace Fulya Center Şişli'de kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Metu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de Mehmet Gül ve Tuncay Tepe ortaklığında kuruldu.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Karlıtepe Gayrimenkul Haberi

Karlıtepe Gayrimenkul
Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Berrin Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YATIRIM A-Şirketin Faaliyet amacı kendi adına arazi veya sair gayrimenkul satın almak, kiralamak, parsellemek, birleştirmek, bölümler halinde satmak, imar planı yapmak ve yaptırmak, mevcut haritaları ve projeleri iktisap etmek ve ilgili arazide inşaatlar yaptırmak, her türlü bina, ofis, tesis, peyzaj mimarlığı, çevre tasarımı kapsamında mimarlık, mühendislik, teknik danışmanlık ve işletme hizmeti vermek ve bu anlamda ticari faaliyetlerde bulunabilir B-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. C-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir ve ya...