25 / 07 / 2024

Karmak

Karmak

Kayseri 'de çelik ve iç oda kapıları üretimi yapan Karmak Makine, bu yılın ilk yarısında yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kiracılar dikkat! Ev sahibiniz kirayı iki katına çıkarmak istiyorsa hemen bunu yapın!

Eğer ev sahibiniz kirayı iki katına çıkarmak istiyorsa hemen bunu yapın... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Hisseli tapu tek tapuya çevrilir mi? Kaybolan tapuyu çıkarmak için gerekli evraklar nelerdir?

Hisseli tapuların birden fazla sahibi yani hissedarı bulunmaktadır. Peki Hisseli tapu tek tapuya çevrilir mi? Kaybolan tapuyu çıkarmak için gerekli evraklar nelerdir? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

Enka İnşaat sermayesini 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat, çıkarılmış sermayesinin 6 milyar TL Kayıtlı Sermaye Tavanı içerisinde, yüzde 12 nispetinde arttırılarak 5 milyar TL'den 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu.

İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için inşaatta çalışıyor! 

Manisa Futbol Kulübü U-14 takımı sporcularından İsmail Ediz harçlığını çıkarmak için babasının yanında inşaatlarda çalışıyor. 

Karmak İnşaat filosuna 20 adet araç ekledi!

Karmak inşaat Volvo Trucks Türkiye distribütörü olan Temsa Makinaları'ndan 20 adet kamyon satın aldı. Araç teslimat töreni 25 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

Emlak Konut'ta hedef vadeyi 240 aya çıkarmak!

Vatandaşı kira öder gibi konut sahibi yapmak isteyen Emlak Konut'tan yeni bir kampanya daha. Hedef faizleri 0,70'in altına çekip, vadeyi 240 aya çıkarmak...

Dükkandan kiracıyı çıkarmak için ne yapılır?

Dükkan ve mesken gibi kiralamalarda bu sözleşmeyi imzalayan taraflar bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Peki, kirada bir dükkanınız olduğunu ancak kiracınızı çıkarmak istediğinizi düşünelim. Dükkandan kiracıyı çıkarmak için ne yapılır?

Ev sahibi kiracısını çıkarmak için 650 bin TL ödedi!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bir ev sahibi, 50 yıllık kiracısını evden çıkarmak için 1 milyon 200 bin kron (650 bin TL) ödemek zorunda kaldı.

Kiracıyı çıkarmak için ihtarname!

Kiracının tahliye edilebilmesi için en az 1 ay öncesinden ihtarname gönderilmesi gerekiyor. Bu süre, tahliye gerekçesine göre değişkenlik gösterebiliyor. İşte kiracıyı çıkarmak için ihtarname örneği..

Karmak, bu yıl kapasite artırımına odaklandı!

Kayseri 'de çelik ve iç oda kapıları üretimi yapan Karmak Makine, bu yılın ilk yarısında yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.

Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım?

Bir dükkan kiraladığınızı ve mesleğinizi bu dükkanda icra ettiğinizi düşünelim. Dükkan sahibi kiracıyı nasıl çıkarır? Dükkan sahibi beni çıkarmak istiyor ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı...

İhtiyaçtan kiracı çıkarmak mümkün mü?

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ancak kanunda yazan haklı gerekçeler olması halinde kiracısından tahliyesini isteyebiliyor. Peki, "ihtiyaç" haklı neden olur mu? İhtiyaçtan kiracı çıkarmak mümkün mü?

Karmak Haberi

Karmak

Ar-Ge faaliyetleri ile ürünlerinde estetiğin yanı sıra dayanıklılığı da artırma yönünde çalışmalara devam eden firma, kalitesini artırarak, ürünleri ile pazar payını artırmayı hedefliyor. Bu yılki yatırımlarıyla kapasitede artış sağlayacaklarını ifade eden Karmak Makine Genel Müdürü Arif Bostancı, "Ar-Ge çalışmalarına önem veren firmamızda kalitemizi üst seviyeye taşımak adına çalışmalar yapıyoruz. Günün ihtiyaç ve trendine uygun çelik kapüarı üretiyoruz. Yatırımlarımıza devam ederek, bu yü içinde mevcut 8 bin 500 metrekare üretim alanımıza ek 3 bin 500 metrekare tesis inşaatına başladık. Üretim kapasitemizde artış sağlayarak, yıllık 21 bin çelik kapı üretimine ulaştık" dedi. 




"Alternatif pazarlarla ihracatı artıracağız" Şirketlerinin ihracat alanında iyi bir konumda olduğunu ve bugün itibarıyla üretimlerinin yüzde 40'ını ihracata kanalize ettiklerini bildiren Arif Bostancı, "Bugün itibarıyla 16 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu...