03 / 05 / 2024

Karmen Yapı kap açıklaması

Karmen Yapı kap açıklaması

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Kırık kapı nasıl tamir edilir? Çatlak kapı tamiri evde yapılır mı?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan kapılar bazı durumlarda kırılabilmektedir. Bu kapıları değiştirme gereksinimi duymadan da bazı malzemeler ile tamir etmek mümkündür. Tamir süreci, kapıları öncekinden daha yeni ve sağlam hale getirecektir. Peki kapı tamiri nasıl yapılır?

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Özden tarafından kuruldu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nın yapımında hafriyatlar meclis gündeminde!

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nın yapımında ortaya çıkan hafriyatın çevredeki meralara dökülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yavuzhan Yapı İnşaat Çelik Kapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzhan Yapı İnşaat Çelik Kapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

Karmen Yapı kap açıklaması Haberi

Karmen Yapı kap açıklaması

Metal Yapı; 7 Aralık 2017 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısına katılıp Metal Yapı tarafından Karmen Yapı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 6'sına tekabül eden hisselerin şirketin A grubu imtiyazlı paylarına sahip ortağı Metal Yapı Konut A.Ş.'ye toplam 22 milyon 310 bin TL'ye satılması işlemine karar verilmiştir. 


Kap Açıklaması:
Şirketimizin 7 Aralık 2017 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısına katılıp Şirketimiz tarafından Karmen Yapı A.Ş.'nin sermayesinin %6'sına tekabül eden hisselerin Şirketimiz A grubu imtiyazlı paylarına sahip ortağı Metal Yapı Konut A.Ş.'ye toplam 22.310.000 TL'ye satılması işlemine ilişkin gündem maddesine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten 1 pay sahibi olmasına karşılık, 11 – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılan ayrılma hakkı süreci, herhangi bir katılım olmadan 22 Aralık 2017 itibariyle gerekli işlemlerinin...