06 / 05 / 2024

Karmen Yapı kimin

Karmen Yapı kimin

Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Metal Yapı Konut A.Ş'ye bağlı bir ortaklık firmasıdır. Karmen Yapı 27 Nisan 2009 tarihinde kuruldu...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Karmen Yapı'nın hisseleri 13.9 milyon TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı!

Metal Gayrimenkul'ün KAP'a yaptığı açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.

Metal Gayrimenkul'ün Karmen Yapı hisse ödeme planı!

Metal Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflardan ticari olmayan alacaklar hakkında açıklama yaptı.

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Karmen Yapı'nın yüzde 6'sı Metal Yapı Konut'a satıldı!

Karmen Yapı A.Ş'nin sermayesinin yüzde 6'sına tekabül eden 6 bin TL değerinde 60 adet pay Metal Yapı Konut A.Ş.'ye satıldı. 

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı'ya satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada; Karmen Yapı'nın hisselerinin Metal Yapı Konut'a toplam 22 milyon 310 bin TL'ye satıldığı söylendi.

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı'nın hisselerini aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Karmen Yapı A.Ş. hisselerinin satışı hakkında yönetim kurulu kararını yayınladı.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Karmen Yapı kimin Haberi

Karmen Yapı kimin


Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi 27 Nisan 2009 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. 


Şirketin yönetim kurulu;


Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

İSMAİL ŞAHİN Yönetim Kurulu Başkanı 1.derece imza

HÜSEYİN UYAN Yön.Kur.Başkan Yardımcısı 2.derece imza

YAKUP ŞENGÜLOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi 2.derece imza


Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatlar yapmak taahhütlerde bulunmak ve Şirket faaliyetleri için lüzum görülecek her türlü gayrimenkul malları veya gayrimenkul hükmündeki hakları her çeşit menkul malları veya gayrimenkuller üzerindeki her çeşit ayni ve şahsi her türlü hakları satın almak, trampa takas iktisap devir veya temerrüt edebileceği gibi elden...