18 / 05 / 2024

karmod afrika Cibuti projesi

karmod afrika Cibuti projesi

Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Karmod'dan Kongo’ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı!

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod, Sheraton Cibuti'ye resort evler kurdu!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Projede hafif çelik Karmod ev modeliyle 2+1 planlı her biri 79 metrekarelik 4 adet resort konutu tamamlayarak teslim ettik. Kullanıma hazır olan konutlar yakın zamanda müşterilere hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kullandı...

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod'dan Cibuti Eğitim Bakanına konut

Karmod tarafından Cibuti Eğitim Bakanı Mustafa Muhammed Mahmud için hazırlanan ve Cibuti'nin Arta şehrinde kurulumu gerçekleştirilen konut, 23 günde  teslim edildi...

Cibuti'deki 2. Abdülhamid Han Camisi ibadete açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) Afrika Boynuzu ülkelerinden Cibuti'de hayata geçirdiği 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi'nin inşasında sona gelindi.

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Taca İnşaat, Afrika'da hastane kuracak!

Japon devin Afrika’da başlattığı hastane yatırımlarının hem tasarımını hem de inşaatını Taca gerçekleştirecek. İlk hastane 80 milyon dolara Cibuti’de kurulacak.

Taca İnşaat Batı Afrika'da otel inşa edecek!

Batı Afrika'daki Cibuti Cumhuriyeti'nin liman ve serbest bölge işletmelerinin düzenleyici kuruluşu 'Djibouti Ports and Free Zone Authority' (DFZPA) inşa edilecek olan yeni 5 yıldızlı otel için Taca İnşaat ile anlaştı.

1 trilyon dolarlık pazarın kapısı Cibuti’yle aralanıyor!

Afrika'ya ihracatını son 10 yılda yaklaşık 4 kat artıran Türkiye'ye Cibuti'de tahsis edilen Türk Özel Ekonomi Bölgesi, Afrika pazarının Türk firmalarına açılmasında anahtar rolü üstlenecek.

Cibuti’den Türkiye’ye özel ekonomi bölgesi!

Afrika’nın önemli ticaret noktalarından Cibuti ile Türkiye arasındaki işbirliği artıyor. Cibuti tarafından 500 hektarlık bir arazi 99 yıllığına Türk yatırımcılara tahsis ediliyor. Yatırımcılara Cibuti tarafından vergisel teşvik ve muafiyetler sağlanacak.

TACA İnşaat, Afrika’ya Cibuti Limanı’ndan giriş yaptı!

Batı Afrika’daki Cibuti Cumhuriyeti’nin liman ve serbest bölge işletmelerinin düzenleyici kuruluşu “Djibouti Ports and Free Zone Authority” (DFZPA) inşa edilecek olan yeni 5 yıldızlı otel için TACA İnşaat’ı tercih etti.

Afrika Cibuti’de askeri üs inşa ediliyor!

Çin, Ortadoğu ve Afrika için stratejik öneme sahip Cibuti’de denizaşırı askeri üssünü inşa etmeye başladı. Çinli askeri yetkililer 90 dönüm üzerine inşa edilecek ilk denizaşırı askeri üssün çok fazla işleve sahip olacağını belirtti.

karmod afrika Cibuti projesi Haberi

karmod afrika Cibuti projesi

Karmod, Afrika ülkelerinden Cibuti'de telekom binasının kurulumunu gerçekleştirerek teslim etti. 


Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.


Cibuti'de son bir yılda 10'a yakın proje gerçekleştirilirken, yapımı tamamlanan telekom ofisi vereceği hizmet açısından ülkenin önemli kamu binaları arasında yer alıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Cibuti'de çok sayıda kamu ofisiyle birlikte, hastane, askeri tesis ve konut projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bazı projelerin de devam ettiğini kaydetti.


Özkanca, kurulum yapılacağı ülke iklim şartlarında demonte üretimli hazırlanan uzun ömürlü yapılarının çok kısa sürede kurulumu ve ekonomik özelliği ile Afrika’da yoğun ilgi gördüğünü vurgulayarak, tam demonte üretilen hazır yapılarının deniz konteyner taşımacılığı ile kurulum yapılacağı Afrika...