07 / 05 / 2024

Karmod afrika

Karmod afrika

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod'dan Kongo’ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı!

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Türk müteahhitler için Afrika'da önemli yatırım fırsatları var!

Rönesans MEA CEO’su Cem Özoğuz, Türk müteahhitleri açısından Afrika kıtasında çok büyük fırsatlar olduğunu belirterek "Geleceğin Afrika’da olduğunu düşünüyoruz. " dedi.

Türkiye, Afrika'nın inşaat alanında önemli rol oynuyor!

Türkiye'nin Afrika'da inşaat ve yeniden imar alanında oynadığı role de dikkati çeken Ulusoy, bu alanda özellikle Somali'ye verdikleri desteğin güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Karmod Prefabrik Uganda ve Kenya'da toplu konut yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu Afrika ülkelerinden Uganda ve Kenya ziyaretlerine katılan Mehmet Çankaya, Kenya'da 10 bin konut ve Uganda'da da bin konutun üretimiyle ilgili resmi makamlarla görüşmelerde bulundu.

Afrika ile Türkiye ilişkileri giderek büyüyor!

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Afrika ile Türkiye ilişkilerinin giderek büyüdüğünü bildirdi. İşte açıklamalar...

Türkiye yeni pazar arayışında rotayı Afrika'ya çevirdi!

Rusya gerginliği telafi etmek için pazar çeşitlendirilmesini zorunlu hale getirdiğini söyleyen TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, 54 ülkeli Afrika'nın ihracatçılarımız için fırsat yarattığını kaydetti.

Altındağ Afrika Kültür Evi açıldı!

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Afrika yapı ürünleri ihracatı için radara alındı!

YAPI ürünleri ihracatı için Afrika ülkeleri radara alındı. Bu çerçevede Yapı Fuarf na Kenya ve Nijerya gibi ülkelerden konuk olan heyetler ile görüşmelerde bulunuldu.

Türk inşaat malzemesi sanayicileri Afrika’nın inşasına talip!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’nın ikinci gününde Konuk Bölge Afrika Projesi kapsamında düzenlenen Afrika – Türkiye İnşaat ve İkili İş Görüşmeleri Forumu’na Sahra altı ülkelerinin 19 milyar dolarlık elektrik altyapı ihtiyacı damgasını vurdu.

Karmod afrika Haberi

Karmod afrika

Karmod tarafından Afrika kıtasının orta bölümünde bulunan Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ne 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 3 etap şeklinde üretilen ülkeye gönderilen binaların Başkent Kinşasa'da kuruluyor.

Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'nun konut açığını kapatmak için önemli bir proje hayata geçirdiklerini söyledi.

Hızlı üretim ve hızlı kurulum avantajında bulunan konutlarının ülkede gündem oluşturduğunu belirten Çankaya şu ifadeleri kullandı:

"Yapı modelimiz özellikle yatay mimari konseptindeki toplu konut projeleri için oldukça ideal. Çünkü uzun ömürlü kullanım sınıfındaki evlerimiz teknolojik hatta kısa sürede üretim yapılabiliyor. Demonte özelliğiyle hem nakliyeyi hem de kurulum aşamasını kolaylaştırıyor. Bu proje için Kongo’ya gönderdiğimiz supervizör ekiplerimizin organizasyonuyla kısa zamanda Kinşasa’da konutlar yükselmeye başlayınca doğal olarak ülke gündemine girdi. Güzel geri...