22 / 07 / 2024

karmod Alternatif evler projesi

karmod Alternatif evler projesi

Türkiye’de son dönemlerde yaşanan depremler güvenli yapıları tekrar gündeme getirdi. Karmod Pazarlama ve Satış Müdürü Abdullah Yüceer, ülkemizde güvenli mesken alternatifi oluşturma adına önerilerde bulundu…

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Artan konut fiyatlarına karşı alternatif çözüm prefabrik evler! Devlet desteği ile neredeyse bedavaya alın!

Konut alma hayali kuranlar ancak pahalı fiyatlar yüzünden alamayanlar üzülmesin. İşte alternatif konut fikirlerinden biri olan prefabrik evler!

Karmod, Sheraton Cibuti'ye resort evler kurdu!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Projede hafif çelik Karmod ev modeliyle 2+1 planlı her biri 79 metrekarelik 4 adet resort konutu tamamlayarak teslim ettik. Kullanıma hazır olan konutlar yakın zamanda müşterilere hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kullandı...

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Karmod evler online alışveriş sitesinde satışta!

Hazır ev üretimi markalarından Karmod, ürünlerini müşterilerinin doğrudan satın alabileceği online satış mağazasını hizmete açtı...

Sonsuz Şükran köyünün kerpiç evleri betona alternatif oldu!

Konya'nın Hüyük ilçesinde sanatçılar tarafından 9 yıl önce kurulan Sonsuz Şükran köyünde inşa edilen özgün tasarıma sahip kerpiçevler, yüksek katlı beton binalara alternatif olarak ön planda tutuluyor. 

Karmod evler Rusya'da devremülk olarak kullanılacak!

Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Necmettin,"Rusya ağır kış koşullarının yaşandığı zor bir coğrafya. Yapı modelimizin verdiği avantajla teknik özelliklerimizi kolaylıkla zor iklim şartlarına uyumlu hale getirerek üretim gerçekleştirebiliyoruz" dedi...

Bizim Evler 6'da yüzde 1 KDV! 407 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bizim Evler 6'nın yüzde 1 KDV avantajına sahip daireleri, yüzde 5 peşinat ve alternatif ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Fiyatların 407 bin liradan başladığı projede geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor.

Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat desteği!

Bizim Evler 6'nın %1 KDV avantajına sahip daireleri, %5 peşinat ve alternatif ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Fiyatların 407.000 TL'den başladığı projede geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor.

Bizim Evler 6'da 407 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Bizim Evler 6’nın yüzde 1 KDV avantajına sahip daireler, yüzde 5 peşinat ve alternatif ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Fiyatların 407 bin TL’den başladığı projede geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de cazip ödeme fırsatları! Yüzde 5 peşinatla!

Kaba inşaatın tamamlandığı Bizim Evler 6 projesi Proje çalışmaları hızla devam eden Kanal İstanbul'a komşu ve metro hattının ise hemen çıkışında yer alıyor. Projede alternatif ödeme seçenekleriyle satışlar devam ediyor.

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..

karmod Alternatif evler projesi Haberi

karmod Alternatif evler projesi

Karmod Pazarlama ve Satış Müdürü Abdullah Yüceer, deprem kuşağında yer alan Türkiye için önerilerde bulundu. Yüceer, "Deprem kuşağında yer alan ülkemizde güvenli mesken alternatifi oluşturma adına köylerde ikinci bir ev hazırlanılmalı."  dedi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Yüceer, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin deprem kuşağında olduğunu kaydederek, vatandaşların köylerinde alternatif evlerinin bulunması gerektiğini ifade etti.

Büyükşehirlerde yaşayan nüfusun çoğunluğunun köyleriyle olan mevcut bağlarının bu alternatifi gerçekleştirmede önemli avantaj oluşturacağının altını çizen Yüceer, çelik konstrüksiyon yapı modeliyle bu evlerin kısa sürede hazırlanabileceğini aktardı.

Yüceer, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayan nüfusun çoğunluğunun geçmişte köylerden göç eden ailelerden oluştuğunu dile getirerek, bunun için özellikle köylerde tarım ve orman alanı dışında kalan yerlerde müstakil ev yapımının teşvik edilebileceğini belirtti.

"Deprem ve salgına karşı temassız alanlar artacaktır"

Abdullah Yüceer, alternatif...