28 / 04 / 2024

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.



Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi. Konu ile ilgili olarak şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, İspanya’nın Kanarya Adaları içerisinde yer alan La Palma Adası’nda 6 ayrı çelik konutun kurulumlarını tamamladı ve teslim etti.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, La Palma adasındaki Cumbre Vieja yanardağında 2021'de yaşanan volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşasında çelik evlerinin de tercih edildiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen çelik konstrüksiyon evlerin afetlere karşı en güvenli konut modelleri arasında yer aldığını belirten Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer şöyle konuştu: "Son zamanlarda gündemden düşmeyen deprem güvenliği ile öne çıkan çelik evler yangın dayanımı ve yangın ilerleme geciktirici özellikler taşıyor. Söz konusu bu özellikleriyle afet bölgelerinde yapı güvenliği için de tercih ediliyor. Ayrıca afet sonrası yeni evlerin hazırlanmasını da hızlandırmış oluyor. Çok kısa zamanda kurulum avantajıyla afet sonrası konutların inşa süreçlerini de kolaylaştırmış oluyor.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Biz Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrasında hasar gören konutların yeniden inşaları için La Palma adasında toplamda 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdik. Konutlarımızdan bir tanesi 150 metrekare büyüklükte ve iki katlı şekilde inşa edildi. Ayrıca tek katlı çelik konutların 3 tanesi 83 metrekare, iki tanesi de 74 metrekare büyüklükte. Söz konusu konutların kurulumları için bölgeye iki uzman montajcımızı da gönderdik. Ekiplerimiz öncülüğünde konutların kurulumu 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı."

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Cumbre Vieja'da volkanik hareketlilik 2021 yılının 19 Eylül tarihinde başlayıp 25 Aralık tarihinde faaliyeti son bulmuştu. 94 milyon metreküpten fazla lav püskürten volkan, çoğunluğu ev 2 bin 896 binayı yakıp yıktı, 150 binada kısmi zarara sebep olmuştu.
 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk sayesinde kirayı zamsız ödeme teklifi geldi!

Milyonlarca EYT’liye müjde! EYT’liler emlak vergisinden muaf olacak!

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!


Geri Dön