14 / 05 / 2024

Karmod arabistan showroom

Karmod arabistan showroom

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Çankaya: "Showrom önemli işleve sahip olacak. Aynı zamanda Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki güçlü dostluğun Kasım bölgesinde daha da pekişmesine katkı sağlayacak" dedi.

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Karmod, Suudi Arabistan'da bin kişilik şantiye kampı kurdu!

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'da bin kişinin kullanacağı şantiye kampı yapılarının kurulumunu gerçekleştirdi.

Karmod'un prefabrik evleri Mekke'de!

Hazır yapı sektörü markası Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde 6 yerinde ev kurdu. Şirket, Suudi Arabistan'ın El Kasım bölgesinde bu yıl başında açılan showroom'da bugüne kadar 30'a yakın konut satışı gerçekleştirdi.

Karmod, Antalya'da showroom açacak!

Karmod, müşterilerine daha yakından hizmet verebilmek amacıyla beşinci showromunu Antalya'da açmak için çalışmalara başladı.

Karmod, Orta Doğu'nun en büyük prefabrik showromunu açtı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Çankaya: "Showrom önemli işleve sahip olacak. Aynı zamanda Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki güçlü dostluğun Kasım bölgesinde daha da pekişmesine katkı sağlayacak" dedi.

Karmod Prefabrik Nijerya'da askeri tesis kurdu!

Karmod Prefabrik, Nijerya'nın kuzey doğusunda toplam 7 binadan oluşan askeri tesis yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim etti.

Bereket Döner Suudi Arabistan'da fabrika kuruyor!

Bereket Döner, yüzünü yurtdışına çevirdi. Şirket En fazla franchising talebi aldığı ülkelerden Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da fabrika kuruyor. Alınan bilgilere göre fabrikanın inşaatı bitmek üzere.

Karmod, Cibuti’de telekom binası kurdu!

Dünya genelinde çok sayıda ofis ve yapı projesi gerçekleştiren Karmod, Cibuti'de özel kaplamalı iki katlı ofis binasını bir ayda tamamladı.

Suudi Arabistan'daki 3 Türk inşaat işçisinden yardım çağrısı!

Seydikemer'den Suudi Arabistan'a çalışmaya giden 3 Türk inşaat işçisi, tadilat yaptıkları üniversite inşaatında arkadaşları İlyas Dargın'ın ölümüyle başlayan soruşturma kapsamında, 7 aydır Türkiye'ye dönmelerinin engellendiğini öne sürdü.

Karmod Prefabrik, Tanzanya'da ürünlerini tanıttı!

Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrindeki Build Expo katılarak ürünlerini tanıttı. Kenya, Kongo, Uganda ve Somali’den de gelen ziyaretçiler, Tanzanya'da devam eden projelerin yanı sıra diğer ürünleri de yakından tanıma fırsatı buldu.

Tiran ve Sanafir adaları Suudi Arabistan'a geçecek mi?

Mısır'da Kahire İdare Mahkemesinin Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a geçmesini sağlayan Kızıldeniz Sınır Anlaşması'nı iptal ettiği bildirildi.

Sinpaş GYO Suudi Arabistan'da şirket kuruyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yetkilileri, Suudi Arabistan'da gayrimenkul geliştiren çeşitli firmalardan teklif gelmesi üzerine Riyad'da bir şirket kurmaya karar verdi.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Karmod arabistan showroom Haberi

Karmod arabistan showroom

Karmod, prefabrik yapılarda Orta Doğu'nun en büyük showromunu Suudi Arabistan'ın Kasım bölgesinde hizmete açtı. 


Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, 10 bin metrekare alan üzerine kurulu, sektöründe Orta Doğu'nun en büyüğü olma özelliğine sahip showromun açılış törenine Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya ve Suudlu yöneticiler katıldı.


Açılışta konuşan Çankaya, 30 yılı aşkın süredir yapı sektöründe üretim gerçekleştiren köklü bir marka olarak bu açılışı gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.


İhracatta 95 ülkeye ulaştıklarını aktaran Çankaya, kendileri açısından önemli gördükleri ülkelerde açacakları showromlar ve temsilciliklerle yerinde hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi.


Çankaya, prefabrik yapılarda yakaladıkları kalite anlayışı ve marka bilinirliğini bulundukları ülkelerde pekiştirerek ve yeni ülkelere ulaştırarak artırmak istediklerini aktardı.


Prefabrik yapı sektöründe 95 ülkeye ihraç ettikleri bilgisini veren Çankaya, şu değerlendirmelerde bulundu:


"En önemli hedefimiz gittiğimiz ülkelerde kalıcı...