10 / 05 / 2024

Karmod paris poliklinik

Karmod paris poliklinik

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

İşte Paris Hilton'un köpeğinin villası!

Paris Hilton, köpeğine özel yaptırdığı malikanenin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Hilton'un paylaşımı büyük beğeni topladı.

Karmod'un prefabrik evleri Mekke'de!

Hazır yapı sektörü markası Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde 6 yerinde ev kurdu. Şirket, Suudi Arabistan'ın El Kasım bölgesinde bu yıl başında açılan showroom'da bugüne kadar 30'a yakın konut satışı gerçekleştirdi.

Paris'te konut kiralamaya kısıtlama!

Fransa'nın başkenti Paris'te internetten konut kiralamaya kısıtlandı. Evlerini kiralayanların öncelikle yerel yönetimlere kayıtlı olması gerekiyor.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Aeroports de Paris, TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devredecek!

Akfen'in yüzde 8.1 oranındaki payını 160 milyon dolara satın alan Aeroports de Paris, şimdilerde TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devretmeye hazırlanıyor.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

Karmod Prefabrik, Madagaskar'da şantiye yapıları kurdu!

Karmod Prefabrik Madagaskar'da enerji santrali şantiye yapılarının kurdu. üretilen binaların proje kapsamında en az 20 yıl süreyle kullanılacak.

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Karmod, Antalya'da showroom açacak!

Karmod, müşterilerine daha yakından hizmet verebilmek amacıyla beşinci showromunu Antalya'da açmak için çalışmalara başladı.

Paris'teki caminin yerine oyun merkezi yapılacak!

Fransa'nın başkenti Paris'in Clichy-la-Garenne banliyösündeki cami tahliye edilerek kapatıldı. Belediyenin de cami derneğine daha küçük bir ibadet yeri önerdiği ve burayı multimedya merkezi haline getirmeyi planladığı açıklandı.

Petrol zengini Bakü'de Paris inşa ediliyor!

Petrol zengini bugünkü Bakü kendisini yeniliyor. Geniş bulvarları ve muhteşem apartmanlarıyla burası Paris'e çok benziyor. Yeni inşa edilen Venedik tarzı bir kanalda gondollar yüzüyor.

Karmod paris poliklinik Haberi

Karmod paris poliklinik

Türk firması Karmod, Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, Sud Francilien Devlet Hastanesi bahçesine kurulumu yapılan poliklinik binasında koronavirüs testlerinin yapımına başlandığı bildirildi.

Açıklamada görüşleri yer alan Karmod Fransa Temsilcisi Ekrem Önal, yeni nesil konteyner modeliyle hazırladıkları 84 metrekare yapıyı 1 günde kullanıma hazır olarak teslim edebildiklerini dile getirdi.

Hızlı kurulumlu ürünlerinin acil ihtiyaçlarda en pratik yapı çözümü sunduğunu dile getiren Önal, şöyle konuştu:

"Karmod olarak Fransa’da daha önce gerçekleştirdiğimiz okul, konut, ofis gibi projeleri kısa sürelerde tamamlamamız ülkede ürünlerimize doğal olarak bir ilgi uyandırdı. Bu projede doğrudan hastanenin genel müdürü bizimle iletişime geçti. Elimizdeki mevcut demonte stoklarımızı sahaya sevk ederek 5 hastaya aynı anda test hizmeti verecek...