10 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik ürünleri 2016

Karmod Prefabrik ürünleri 2016

Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrindeki Build Expo katılarak ürünlerini tanıttı. Kenya, Kongo, Uganda ve Somali’den de gelen ziyaretçiler, Tanzanya'da devam eden projelerin yanı sıra diğer ürünleri de yakından tanıma fırsatı buldu.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Karmod Prefabrik Filistin'de hazır konut kurdu!

Karmod Prefabrik, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde yer alan Ramallah'ta 4 hazır konut kurdu.

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.

Karmod Prefabrik, Tanzanya'da ürünlerini tanıttı!

Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrindeki Build Expo katılarak ürünlerini tanıttı. Kenya, Kongo, Uganda ve Somali’den de gelen ziyaretçiler, Tanzanya'da devam eden projelerin yanı sıra diğer ürünleri de yakından tanıma fırsatı buldu.

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Karmod Prefabrik Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik, Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek. Karmod açıklamasına göre, Jendouba şehrinde kurulacak 2 bin sosyal konutun yapımıyla ilgili Tunus’ta görüşmeler gerçekleştirildi...

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Karmod Prefabrik, Irak'a sosyal konut sevkiyatına başladı!

Karmod Prefabrik'ten yapılan açıklamaya göre Irak Merkezi Hükümeti ile yapılan anlaşma çerçevesinde üretimine başlanan 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin ilk partisi kurulum yerine sevk edilmek üzere yola çıktı.

Karmod Prefabrik, Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı!

Karmod Prefabrik, nakliyelerin yeniden başladığı Irak'ta kurulacak sosyal konutların sevkiyatına başladı.üretimine başlanan 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin ilk partisi kurulum yerine sevk edilmek üzere yola çıktı.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Karmod Prefabrik ürünleri 2016 Haberi

Karmod Prefabrik ürünleri 2016

Prefabrik yapı sektörünün markalarından Karmod, Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde Uluslararası Afrika Yapı ve İnşaat Fuarına (Build Expo) katılarak ürünlerini tanıttı. 


Karmod Prefabrik açıklamasında, 30 ülkeden 7 bin ziyaretçinin gezdiği 19.'su düzenlenen fuarda, yeni nesil konteyner şantiye yapılarıyla beraber prefabrik konut ve ofis yapılarına ilginin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.


Kenya, Kongo, Uganda ve Somali’den de gelen ziyaretçiler, Tanzanya'da devam eden projelerin yanı sıra diğer ürünleri de yakından tanıma fırsatı buldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, bölge ülkelerinde gerçekleştirdikleri projeler nedeniyle ürünlerinin yapı sektöründe iş yapan firmalarca tanındığını belirterek, gelen bayilik taleplerini bir firma ile anlaşma yaparak değerlendirdiklerini kaydetti.


Özkanca, Tanzanya'da son dönemde çok sayıda proje gerçekleştirdiklerine işaret ederek, şunları aktardı:


"Ülkede hastane projemizi tamamladık. Proje yeni nesil birleşimli konteyner modeli ile...