03 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.



Şirket açıklamasına göre, müşterilerin daha hızlı ulaşabilmesi ve ürünleri kolay inceleyebilmesi amacıyla Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Yeni sitenin tasarımında, kullanımı hızla artan mobil cihazlar ve tabletlere uyumluluğun da ön planda tutulduğunu dile getiren Durmaz, şunları kaydetti:


"Firma olarak ihracatta önemli hedeflerimiz bulunuyor. Yeni sitede Türkçe ile beraber İngilizce, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca dil seçeneklerine de yer verdik. Türkçe sitemizi her gün 4 ila 7 bin tekil kişi ziyaret ediyor. Diğer ülkelerden gelen ziyaretçilerimizde de bu sayılara yaklaşmayı arzuluyoruz. Bu nedenle Türkçe sitemizin yanı sıra ilk etapta İngilizce ve Rusça siteleri yayına aldık. Arapça, Fransızca ve İspanyolca dilleri için çalışmamız devam ediyor. Çok yakın zamanda bu dillerde sitelerimiz de yayına hazır olacak.


Yeni sitede masa üstü bilgisayarlarla beraber mobil cihaz ve tabletlerden de kolay ulaşılabilirliği hedefledik. Edindiğimiz tecrübeler ışığında müşterilerimizin aradığı ürüne kısa sürede kolay ulaşabilmelerini amaçladık. Özellikle dil seçeneklerimizin ihracata önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şu ana kadar 90'a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Kısa sürede 100'e ulaşmayı arzuluyoruz."


AA


Geri Dön