30 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com yenilendi. Web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor.



Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com franchise ofisleri ile emlak yatırımcıların ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi. 


“Duyarlı web tasarımı” ilkesi ile teknolojik araçlara uygun olarak hazırlanan web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor. 


www.emlakistasyonu.com bu özelliği ile yalnızca bilgisayar değil, tablet ve telefon gibi internete bağlı tüm cihazların ekran boyutlarına uygun olarak kendini konumlandırabiliyor.


Kullanıcı dostu özelliği, sade ara yüzü ve farklı cihazlara uyumlu yapısı sayesinde ziyaretçilere kolayca işlem yapabilme özgürlüğü sunan Emlak İstasyonu kurumsal web sitesinde, iletişimin dinamik yapısı da tasarıma ve alt yapıya yansıtıldı. Ürün sayfaları başta olmak üzere tüm menülerin sadeleştirildiği yeni web sitesinde franchise ofisleri ile emlak yatırımcıları adımlarına da kolayca erişebiliyor.


Yeni www.emlakistasyonu.com sosyal medya web siteleri ile de daha entegre bir biçimde çalışıyor.



Geri Dön