21 / 05 / 2024

Karmod Prefabrikin kurumsal web sitesi yenilendi

Karmod Prefabrikin kurumsal web sitesi yenilendi

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Karmod Prefabrik'ten yeni nesil çelik ev!

Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu. Firma, çelik evleri güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla inşa ediyor.

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Karmod, Afrika’da ofis ve hastane yapıları kuruyor!

Karmod tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karmod son bir aylık süreçte Cibuti’de telekom merkezi hizmet binası ile Gine ve Tanzanya’da hastane yapılarının kurulumunu gerçekleştirerek teslim aşamasına getirdi.

Okulkuran Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Okulkuran Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Özgür Boza Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak'ta kuruldu.

Karmod Prefabrik, Libya Hums'ta tatil köyü kurdu!

Karmod Prefabrik, Libya'nın sahil şehirlerinden Hums'ta kurulumunu tamamladığı tatil köyünü teslim etti. 40 günde kurulan ve deniz kenarında yer alan 29 adet ev, tatil için bölgeye gelen misafirleri ağırlayacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi Adana İnşaat 2016 Fuarı'na katıldı!

Ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com yenilendi. Web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor.

Yeşil GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunun yenilenmesi konusunda, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirilmesi Sözleşmesi" akdedilmesine karar verildi.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

GYODER sektörün kurumsal yöneticileri ile bir araya geldi!

GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, “Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu” ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sektörün önde gelen firmalarının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

Karmod, Eritre'de bin kişilik işçi kampı inşa etti!

Karmod Prefabrik, Eritre'de bin kişi kapasiteli işçi kampı inşa etti. Karmod açıklamasına göre, Afrika ülkeleri son 5 yılda şantiye yapı ihtiyaçlarında Türk prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalara yöneldi.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin otelini kim işletecek?

Son yıllarda önemli otel yatırımları alan ve tesis sayısı 40’a, yatak kapasitesi 11 bine erişen Adana, ticaret ve ekonomiye büyük katkılar sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi sayesinde bir de küresel markalı otele kavuşacak.

Erhan Aydın, Körfez GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu'nun 23 Aralık 2015 tarihli ve 130 sayılı kararı ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Erhan Aydın oldu.

Karmod Prefabrikin kurumsal web sitesi yenilendi Haberi

Karmod Prefabrikin kurumsal web sitesi yenilendi

Şirket açıklamasına göre, müşterilerin daha hızlı ulaşabilmesi ve ürünleri kolay inceleyebilmesi amacıyla Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Yeni sitenin tasarımında, kullanımı hızla artan mobil cihazlar ve tabletlere uyumluluğun da ön planda tutulduğunu dile getiren Durmaz, şunları kaydetti:


"Firma olarak ihracatta önemli hedeflerimiz bulunuyor. Yeni sitede Türkçe ile beraber İngilizce, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca dil seçeneklerine de yer verdik. Türkçe sitemizi her gün 4 ila 7 bin tekil kişi ziyaret ediyor. Diğer ülkelerden gelen ziyaretçilerimizde de bu sayılara yaklaşmayı arzuluyoruz. Bu nedenle Türkçe sitemizin yanı sıra ilk etapta İngilizce ve Rusça siteleri yayına aldık. Arapça, Fransızca...