18 / 05 / 2024

Karmod Prefabrikin yeni web sitesi

Karmod Prefabrikin yeni web sitesi

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod konteyner, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak!

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Karmod Tuzla fabrikasını 2019'da açacak!

Karmod, Tuzla'nın Orhanlı bölgesinde inşa ettiği yeni fabrikasını 2019 yılının Mart ayında açmayı planlıyor. Firma, üretimini yüzde 60 artıracağını açıkladı.

Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı 95'e ulaştı!

Bu yılın başında 82 olan Karmod'un ihracat yaptığı ülke sayısı, yeni ulaşılan ülkelerle birlikte 95'e çıktı. İlk kez ihracat gerçekleştirilen ülkeler arasında Güney Amerika'da Peru ve Kolombiya, Avrupa'da Norveç ve Andora gibi ülkeler yer alıyor.

Karmod Prefabrik yeni modellerini satışa sundu!

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, hazır evlerin uzun ömürlü, güvenli yapı teknolojisi kullanılarak fabrika tesislerinde ön üretimi yapıldıktan sonra yerinde kurulumla ortalama yirmi gün gibi kısa sürede teslim edilebildiğini vurguladı.

Karmod Prefabrik'ten yeni nesil çelik ev!

Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu. Firma, çelik evleri güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla inşa ediyor.

Karmod Irak'ta dünyanın en büyük prefabrik kentini kurdu!

Bugüne kadar Türkiye dahil 74 ülkede 500'den fazla proje tamamlayan, birçok konut ve sosyal tesise imza atan Karmod, Irak'ta yeni bir kent kurdu. Şirketin CEO'su Mehmet Çankaya Irak projelerinin son büyük projelerden biri olduğunu söyledi....

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Karmod Prefabrikin yeni web sitesi Haberi

Karmod Prefabrikin yeni web sitesi

Şirket açıklamasına göre, müşterilerin daha hızlı ulaşabilmesi ve ürünleri kolay inceleyebilmesi amacıyla Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Yeni sitenin tasarımında, kullanımı hızla artan mobil cihazlar ve tabletlere uyumluluğun da ön planda tutulduğunu dile getiren Durmaz, şunları kaydetti:


"Firma olarak ihracatta önemli hedeflerimiz bulunuyor. Yeni sitede Türkçe ile beraber İngilizce, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca dil seçeneklerine de yer verdik. Türkçe sitemizi her gün 4 ila 7 bin tekil kişi ziyaret ediyor. Diğer ülkelerden gelen ziyaretçilerimizde de bu sayılara yaklaşmayı arzuluyoruz. Bu nedenle Türkçe sitemizin yanı sıra ilk etapta İngilizce ve Rusça siteleri yayına aldık. Arapça, Fransızca...