28 / 04 / 2024

kars 2014 projeleri

kars 2014 projeleri

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, Kars 'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş 'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Kars Merkez'de 13 milyon 66 bin TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi tarafından Kars Ortakapı Mahallesi'nde Faikbey Caddesi üzerinde yer alan arsa 25 Kasım 2014 tarihinde 13 milyon 66 bin 300 TL bedelle ihale ediliyor...

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

İdris Güllüce Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce 17 Ekim 2014 Cuma günü programı kapsamında Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak. Bakan İdris Güllüce saat 13:30'da etkinlikte olacak.

Kars Merkez'de 13 milyon 66 bin TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi tarafından, Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi üzerinde yer alan 4 bin 600 metrekarelik arsa 13 milyon 66 bin 300 TL bedelle 21 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te ihale ediliyor...

kars 2014 projeleri Haberi

kars 2014 projeleri


AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kars'ta hayata geçirilen projeleri ve kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde görerek durum değerlendirmesi yaptı.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, beraberinde Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, II Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve partililerle birlikte Kars'ta belediye tarafından yürütülen projeleri yerinde inceleyerek Başkan Bozkuş'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ta hayata geçirilen projelerin ortaya çıkmasının birileri tarafından gündeme farklı getirilerek, gerek kendilerine ve gerekse belediye başkanlarına yönelik karalama kampanyalarının bilinçli olarak başlatıldığını söyledi. 

Ahmet Arslan; "Tabi bizim iktidar milletvekili olarak, muhalefet milletvekillerinden farkımız şudur. Onlar gerçekten sadece söylüyorlar. Yapılıp, yapılamaz, gerçekleştirilip, gerçekleştirilemez. Ona bakmadan söylemiş olmak için bir takım ifadeler kullanıyorlar. 

Ama...