13 / 05 / 2024

kars akyakada kar yüzünden kapanan köy yolları

kars akyakada kar yüzünden kapanan köy yolları

Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı. Kentte kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor...

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Kars Merkez'de 17 konut satışa çıktı! 106 bin TL'ye!

Kars Mekez'de 698 adet konutluk projede yer alan 17 adet konut TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.Fiyatlar 106 bin TL'den başlıyor...

Kars Gemli Tabya Butik otel olacak!

Kars Kalesi karşında yer alan ve 46 tabyadan bir tanesi olan Gemli Tabya butik otele dönüştürülecek.

Kars'ta 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi Ali Rıza Bey Sokak'taki arsayı satışa çıkarıyor.

Kars TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Merkez projesinde yer alan 38 adet konutu satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi icradan satılıyor!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Burcu Kara Kars’ta iki okul yaptırdı!

Burcu Kara, emekli öğretmen olan anne ve babası adına Kars’ta iki okul yaptırdı. Oyuncu her ay öğrencileri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kars’ta yollara sıcak asfalt yapılıyor!

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü, “Kars-Selim-Sarıkamış-Karakurt arasında başlatılan asfaltlama çalışmaları sürüyor. Özellikle kış aylarında eksi 30’larıgören Kars’ta yollar Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yöntemiyle yapılıyor.

Kar Sarıkamış'ta turizmcilerin yüzünü güldürdü!

Kar Sarıkamış'ta turizmcilerin yüzünü güldürdü. Sarıçam ormanları arasında 25 kilometre uzunluğa sahip kayak pistleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, kar yağışı işletmecileri sevindirdi.

Kars İl Özel İdaresi'nden 9.5 milyon TL'ye satılık lojmanlar!

Kars İl Özel İdaresi, Merkez Ortakapı Mahallesi'nde yer alan 3 bin 918 metrekarelik arsa ve üzerindeki lojmanları 9 milyon 514 bin 459 TL bedelle 26 Ağustos 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor...

Ani Ören Yeri kar altında kaldı!

Kars-Ermenistan sınırında tarihi İpek Yolu üzerinde kurulu ve pek çok medeniyete ev sahipliği yapan tarihi Ani Ören Yeri, kışın kar altında beyaza bürünen görüntüsüyle ziyaretçilerden ilgi görüyor...

Kars'ta 134 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı. Kentte kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor...

Bakü-Kars-Tiflis Demiryolu projesinin test sürüşleri ertelendi!

Bakan Binali Yıldırım, Bakü-Kars-Tiflis Demiryolu projesinin ertelenmesinin ardından finansman ve siyasi yönden bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. Yıldırım İzmir adaylığı ile ilgili de "Her şey ortaya çıkar" yorumunu yaptı...

kars akyakada kar yüzünden kapanan köy yolları Haberi

kars akyakada kar yüzünden kapanan köy yolları

Kars'ta gece saatlerinde etkili olan ve gün içerisinde aralıklarla yağan kar nedeniyle il merkezi ve köylerde 134 yol ulaşıma kapandı.


Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23, Akyaka'da 7, Arpaçay'da 12, Digor'da 6, Kağızman'da 9, Sarıkamış'ta 44, Selim'de 11 ve Susuz'da 22 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı.


İl Özel İdaresi, ulaşıma kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için Karayolları ekipleriyle birlikte ortaklaşa çalışırken, uzun yola çıkacak vatandaşları gerekli hazırlıkları yaparak yola çıkmaları konusunda uyarıyor.


Kırıkhan...