18 / 07 / 2024

Kars Ardahan ve Iğdır

Kars Ardahan ve Iğdır

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kendisini destekleyenlerin ve kendilerine dua edenlerin yüzünü kara çıkarmamak için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, "81 ilimize aynı düstur ve aynı hizmet anlayışıyla koşturarak projeler yapıyoruz." dedi.

3 ilde 5 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep, Ardahan ve Düzce'de yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Iğdır ve Kars'ta arazi toplulaştırma kararı!

Iğdır ve Kars'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

İpotekli konut satışı yüzde 900,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, en fazla ipotekli konut satışı İstanbul, Ankara ve İzmir'de olurken, ipotekli konut satışının en düşük olduğu iller sırasıyla Hakkari, Ardahan ve Şırnak oldu.

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste ve TOKİ Kars kura sonucu 2020 listesi...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kars Kalesi ve çevresi hizmet kompleksi olacak!

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Kalesi ve çevresinde yapılacak düzenlemelere ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Buraya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere hizmet sunabilecek tesisler olabilecek aynı zamanda 8 dükkan ve 1 kafeterya ile bir lokantadan oluşan bir hizmet kompleksi olacak." dedi.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Kars Ardahan ve Iğdır Haberi

Kars Ardahan ve Iğdır


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kendisini destekleyenlerin ve kendilerine dua edenlerin yüzünü kara çıkarmamak için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, "81 ilimize aynı düstur ve aynı hizmet anlayışıyla koşturarak projeler yapıyoruz." dedi.


Arslan, Beylikdüzü 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Etkinlik alanında yoğun ilgi ile karşılaşan Arslan, konuşması öncesi buradaki stantları gezerek, kendisine ikram edilen yöresel ürünlerin tadına baktı.


Saygı duruşundan bulunması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Arslan, İstanbul'da bu etkinliğin ilk defa gerçekleştirildiğini belirterek, Kars, Ardahan ve Iğdırlıların bunun heyecanını yaşadığını söyledi.


Bu etkinlik sayesinde Kars, Ardahan ve Iğdır'ın değerlerinin tanıtıldığını dile getiren Arslan, "Bir olalım, beraber olalım, hep beraber Türkiye olalım. Bunun olmazsa olmazı önce tabanda, yerelde bir ve beraber olacağız....