19 / 05 / 2024

Kars Belediyesi tarafından

Kars Belediyesi tarafından

Kars Belediye Başkanlığı tarafından 1 milyon 525 bin TL'ye bina satacak. Satış, 12 Haziran Salı günü saat 11:20'de yapılacak

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

ABB tarafından satılan konutlara yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konut vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Diyarbakır'da terör mağdurlarının yaşadığı bina belediye tarafından yıkıldı!

Diyarbakır'da terör mağdurlarının kendi imkanları ile inşa ettiği 7 katlı bina, kaçak olduğu gerekçesiyle DBP'li Bağlar Belediyesi tarafından yıkıldı.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan taziye ve cemevi hizmete açıldı!

Çukurova Belediyesi'nin Altıneller Grubu'ndan destek alarak Karahan Mahallesi'nde yaptırdığı taziye ve cemevi milletvekilleri, STK temsilcileri ve halkın da katıldığı büyük bir törenle hizmete açıldı.

Maslak 1453 Sarıyer Belediyesi tarafından durduruldu!

Ali Ağaoğlu'nun Fatih Ormanı'nın yanı başındaki kamu arazisi üzerine yaptığı Maslak 1453 projesi, Sarıyer Belediyesi tarafından durduruldu.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Büyükada'ya yapılacak cami İBB tarafından onaylandı!

Büyükada'da yapılacak yeni cami İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi 'nde onaylandı. Yeni Camii için Büyükada Çarşı Camii Derneği tarafından Mimari Fikir Projesi Yarışması başlatıldı.

Kars Belediyesi tarafından Haberi

Kars Belediyesi tarafından
Kars Belediye başkanlığı tarafından Ortakapı mahallesinde bulunan 1380.94 metrekarelik bina 1 milyon 525 bin TL'ye satılacak. Satış, 1 haziran Salı günü saat 11:20'de ihale komisyonu huzurunda yapılacak.


İlan için