25 / 07 / 2024

Kars Kağızman arazi

Kars Kağızman arazi

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Zenginler kıyametten kaçabilmek için arazi topluyor! Dünyanın sonu geldiğinde o ülkeye sığınacaklar!

Bilim insanları dünyanın sonu geldiğinde insanların güvenle sığınabilecekleri açıklarken, zenginler kıyametten kaçabilmek için arazi toplamaya başladı bile. İşte o yerler...

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Milli Emlak, 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirimle satıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak, Kütahya ve Çankırı'da yer alan 15 adet arsa ve arazi ile 1 adet ahşap evi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? İşte merak edilenler... 

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan ve Adıyaman'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kars Kağızman arazi Haberi

Kars Kağızman arazi

Kars Kağızman'ın Kuloğlu köyünde daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet olan iki aile arasında kavga çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaklaşık 5 ay önce bir kavgada S.G'nin öldürülmesinden Daşdan ailesini sorumlu tutan S.G, F.G. ve A.G, ailenin evlerine silahlı saldırıda bulundu.

Daşdan ailesinin de silahla karşılık vermesi üzerine iki aile arasında meydana gelen kavgada, Gökhan Daşdan ve Ümit Daşdan yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan İzzet Daştan ise sağlık ekiplerince Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine götürüldü.

Gökhan ve Erdem Daşdan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kağızman Devlet Hastanesi morguna alındı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 7...