30 / 04 / 2024

kars sarıkamış kamulaştırma

kars sarıkamış kamulaştırma

Erzurum Oltu'da Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Erzurum Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak...

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Karakurt için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Karakurt HES-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin 4 Şubat itibariyle başlayacağı projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Mersin Silifke'de kamulaştırma kararı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce Mersin ili Silifke ilçesi, Sarıaydın Mahallesinde 101 ada 297 parsel ve 101 ada 292 parselin kamulaştırma ilanı yayınlandı.

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Kars Sarıkamış'taki iki tesis 29 milyon TL'ye yenileniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sarıkamış'taki iki tesisin yenilendiğinin müjdesini verdi. Arslan, tesislerin 29 milyon lira yatırım bedeline sahip olduğunu belirtti.

TOKİ Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

kars sarıkamış kamulaştırma Haberi

kars sarıkamış kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7569

Erzurum İli, Oltu ve Şenkaya ilçeleri ile Kars İli, Sarıkamış İlçesi sınırları içerisinde yer alan ve ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazların, Oltu İlçesi Doğal Gaz İletim Hattı Projesi ile projeye ait sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 19/3/2015 tarihli ve 399 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 8/4/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.