30 / 04 / 2024

Kars Selimde köy yolları tamamlanıyor

Kars Selimde köy yolları tamamlanıyor

Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı köy yollarının alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Selim Kaymakamı Erdin. Dolu, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ile birlikte köy yollarında yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Kağızman'ın Kötek köyünde tapu sıkıntısı yaşanıyor!

Kars Kağızman'daki 140 haneli Kötek köyünde yaşayan vatandaşlar Osmanlı döneminden kalma tapuları nedeniye sıkıntı çekiyor. Köy muhtarı köylerine tapu ve kadastronun gelmemesinden şikayetçi...

Kars Arpaçay'da köy okulları onarılıyor!

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından ilçe merkez ile köy okullarında başlatılan bakım onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kars Selim'de köy yollarının alt yapı çalışmaları sürüyor!

Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı köy yollarının alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Selim Kaymakamı Erdin. Dolu, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ile birlikte köy yollarında yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Kars'taki 115 yıllık tarihi köprü taşındı!

Kars’ın Susuz İlçesi'nin Çamçavuş köyü sınırları içerisinde bulunan 115 yıllık Çamçavuş Çelik Köprüsü, baraj sularının altında kalmaması için zorlu bir yolculukla 21 kilometre uzağa taşındı.

Sayıştay raporu inşaatta yeni bir fırsatçılık yöntemini ortaya çıkardı!

ASRIN projesi olarak adlandırılan ve tarihi İpek Yolu’nu canlandırmayı hedefleyen Bakü -Tiflis - Kars Demiryolu’nun Türkiye bölümünün durmasının perde arkasından yeni bir fırsatçılık yöntemi çıktı.

Sarıkamış Yenigazi Köyü'nde kaçak kazı çukurları kapatıldı!

Kars Sarıkamış'a bağlı Yenigazi Köyü'nde belirlenen I. Derece Arkeolojik Sit alanı olarak genişletilerek tescilinin devamına, Kaçak kazı çukurlarının ise kapatılmasına karar verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kars'ta 134 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı. Kentte kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor...

Yücel Çelikbilek, Tunçoluk Köyü Derneği açılışına katıldı!

Ardahanlıları temsil eden Kars-Ardahan-Iğdır Yardımlaşma Derneği ile Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne, Ardahan İli Tunçoluk Köyü Yardımlaşma Derneği’nin kurulmasıyla bir yenisi daha eklendi

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

Kars Selimde köy yolları tamamlanıyor Haberi

Kars Selimde köy yolları tamamlanıyor

Kaymakam Erdinç Dolu, grup köy yollarının yol genişletme ve stabilize çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Dolu, küçük olan menfezlerinde yenilendiğini toplamda bu yıl muhtelif köy yollarına 20 adet menfez yapımının devam ettiğini ve yaklaşık 23 kilometre yol genişletme ve stabilize yol çalışması yapıldığını ifade etti.

Yapılan çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgiler da alan Kaymakam Erdinç Dolu, kış gelmeden çalışmaların tamamlanmasını...