11 / 05 / 2024

kars toki kentsel dönüşüm son durum

kars toki kentsel dönüşüm son durum

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan 698 konutun hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Kars TOKİ 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura sonucu!

Kars TOKİ 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. TOKİ Kars projesine başvuran vatandaşlar kura sonuçlarını merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura sonucu!

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ Kars projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez ikinci etapta hayata geçireceği kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

kars toki kentsel dönüşüm son durum Haberi

kars toki kentsel dönüşüm son durum

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan 698 konutun hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor.


Temeli 31 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Valisi Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve TOKİ Kentsel Yönetim Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu tarafından davul-zurna eşliğinde atılan konutlar, tamamlanmasına rağmen hak sahiplerine bir türlü verilmedi.


Daha güzel, daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürmek isteyen Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi sakinleri, evlerini proje kapsamında TOKİ’ye vermiş ve kiraya çıkmışlardı, kiralarının bir kısmını belediye, diğer kalanını da TOKİ’nin ödediği mahalle sakinleri, biran evvel evlerine kavuşmanın hayalini kuruyor.


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2013 yılında başlanan ve 2015 yılı itibariyle tamamlanan konutların ne zaman hak sahiplerine verileceği bilinmiyor. Karşılarında muhatap bulamayan Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi...